+31 (0) 575 46 24 79

GROENTESNIJDER MASTER STEEDS VAKER IN HORECA

Uitgebreide snijmogelijkheden en gunstige prijs/kwaliteit verhouding zorgen voor aanschaf.
Rauwkostsnijmachine Master met opvangbak

Rauwkostsnijmachine uit de AGF-branche nu ook beschikbaar voor de Horeca

Vanuit de horeca is er steeds meer vraag naar een eenvoudig te gebruiken professioneel tafelmodel groentesnijder. Voor de horecasector is al enige tijd de, zeer veel bij groentezaken gebruikte, groentesnijder MASTER beschikbaar. Dit betekent voor de horeca dat het, vanwege de grote variatie aan snijmogelijkheden, met deze machine nu ook mogelijk is om dezelfde diversiteit aan salades te maken net zoals bij de professionele groentezaken. Deze rauwkostsnijmachine is vanwege zijn uitstekende prijs/kwaliteit verhouding een must voor ieder horecabedrijf!

 

Lange levensduur van rauwkostsnijmachine

Een groot horecabedrijf uit het zuiden van het land kwam tor aanschaf van een MASTER rauwkostsnijder nadat zij deze machine bij een andere collega hadden gezien. "De machine is duidelijk een veel robuustere en sterkere machine dan de door eerdere gebruikte machines. Vaak waren deze `goedkope` machines binnen 2 à 3 jaar defect." De MASTER staat bekend vanwege zijn lange levensduur. Bij groentezaken, waar deze machines dagelijks en veel worden gebruikt, gaan sommige machines al meer dan 15 jaar mee.

Interesse? De machine is al leverbaar vanaf € 1.395,-.  Dit zonder voor uw snijdoel specifieke mesplaten. Inruil van uw oude (defecte) machine altijd mogelijk.
U kunt contact met mij opnemen op nummer 06-54714174