Meer dan 40 jaar ervaring

Dé specialist in de AGF sector

Klantgerichte aanpak

Breed assortiment

Als de nood hoog is......

2023-06-03



Stel, je begint op een nieuwe locatie en wil morgen je nieuwe zaak openen. Dan wil je er niet aan denken wat er gebeurt als je sommige producten niet optimaal kunt laten zien omdat er een machine defect is.

Dit gebeurde onlangs bij een Noord-Hollandse groentezaak. Deze was van plan om na het weekend hun geheel verbouwde en nieuw ingerichte winkel aan hun klanten te presenteren. 
Hiervoor werden vrijdag en zaterdag alle voorbereidingen getroffen.
Helaas bleek de (al meer dan 20 jaar oude) groentewasser van de vorige eigenaar het begeven te hebben. Na navraag te hebben gedaan bij andere collega's in de AGF-branche bleek dat deze machines te leveren zijn door Tolkamp snijkeukentechniek. 
Hier bleek de machine gewoon op voorraad te zijn, en kon deze op de zaterdag geleverd en geïnstalleerd worden!

Met de GWA2 groentewasser verwijder je zand, insecten en andere dingen van je pas gesneden groenten. Je doet een gesneden hoeveelheid in een spoelbak, wast deze met de groentewasmachine ongeveer 1 à 2 minuten en centrifugeert deze daarna droog. Het geeft een fris en vers aanzicht van je gesneden producten.

 

Kenmerken GWA2 groentewasmachine:

> Wast uw gesneden groenten schoner dan met de hand zonder het product te beschadigen.

> Eenvoudig aan muur te bevestigen machine.

> Makkelijk instelbare timer.

> Geschikt voor elke maat spoelbak.

Ten opzichte van ons vorige, (veel verkochte) model, de Tolko groentewasser, heeft dit model tevens de volgende voordelen:

> Geluidsarm

> Geschikt voor continue gebruik

> Gebruikt 65% minder energie en wast net zo effectief


Voor de nieuwe eigenaar van de winkel was het in ieder geval een verademing, de producten konden maandag optimaal gepresenteerd worden.

 

Heeft u een vraag?

Neem contact op!

+31 (0) 575 46 24 79 tolkamp@tolkampbv.nl