Meer dan 40 jaar ervaring

Dé specialist in de AGF sector

Klantgerichte aanpak

Breed assortiment

Met een groentesnijder de toekomst tegemoet

2023-09-12



Een echte groentespecialist toont zijn professionele vakmanschap door de gesneden producten voor zijn/haar klanten zelf te snijden. Ook maakt hij daarmee onderscheid tussen z'n collega's en de "eenheidsworst" die in de supermarkt wordt aangeboden. Tevens onderscheidt deze specialist zich van zijn collega's die, misschien nog rampzaliger voor de vakmanschap van de groentespecialist, hun producten gesneden aangeleverd laten komen.
.
.
.
De Brabantse groenteman waar deze Duurland een-kops groentesnijmachine met nieuwe messen is afgeleverd heeft het in ieder geval door en maakt handig gebruik van de vele mogelijkheden van deze door ons geleverde machine en de diverse snijmogelijkheden van de geleverde messchijven.
.
.
Duurland groentesnijmachine met 1 snijkop in de snijkeuken
.
.
Tot nu toe maakte de groentespecialist alleen nog maar gebruik van een Master rauwkostsnijmachine. Hoewel daarmee het grootste gedeelte van zijn gesneden assortiment kon worden gemaakt, koos hij voor een extra capaciteitsvergroting door de aanschaf van een groentesnijmachine met twee maten koolmesschijven en twee maten andijviemesschijven.

Heeft u een vraag?

Neem contact op!

+31 (0) 575 46 24 79 tolkamp@tolkampbv.nl