Meer dan 40 jaar ervaring

Dé specialist in de AGF sector

Klantgerichte aanpak

Breed assortiment

RVS op maat

Verschillende ruimtes, verschillende maten. Als constructeur van RVS producten weten wij waarmee we, tijdens de indeling van zowel een nieuwe als een bestaande ruimte, rekening moeten houden. Dit in combinatie met uw wensen, komen we tot de perfecte indeling van uw professionele keuken. Aangezien RVS een geheel mensenleven meegaat, is het belangrijk om dit materiaal zo efficiënt mogelijk toe te passen en een situatie te creëren waarmee men tot in lengte van dagen plezierig kan werken. Bij het uitvoeren van uw wensen kan RVS maatwerk gecombineerd worden met ander materialen. RVS maatwerk is erg geschikt om te combineren met bijvoorbeeld kunststof, hout, natuursteen of glas. Daarmee ontstaan weer nieuwe mogelijkheden om uw product een eigen uitstraling te geven. Roestvrijstaal is tijdloos, oogt professioneel, is zeer hygiënisch en vrijwel onverwoestbaar.

Dit in combinatie met het maatwerk en eigen ontwerpen, zorgen ervoor dat u altijd een uniek product in uw bedrijf, huis of tuin hebt. Dat noemen wij RVS maatwerk!

 

HOE WIJ TE WERK GAAN.

Wij maken altijd een afspraak om de situatie ter plaatse te bekijken. Bij dit bezoek nemen we de maten van de in te delen ruimte op en nemen we samen u de diverse mogelijkheden door. Met alle verzamelde informatie gaan wij aan het werk en delen we de ruimte zo efficiënt mogelijk in. Uiteraard wordt deze tekening met u doorgenomen en kunnen er wijzigingen doorgevoerd worden. Meedenken, inleven en passende oplossingen bieden, daar gaat het ons om. Wij zijn er op getraind; onze apparatuur is erop gebouwd.   Zodra alles naar wens is, gaan wij met de te maken producten aan het werk en plaatsen en bevestigen deze, op een van tevoren afgesproken, datum.

VAN PLAATSTAAL TOT MAATSTAAL

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van een grote diversiteit aan RVS maatwerk en producten:

  • werktafels
  • spoeltafels
  • werkbladen
  • onderstellen
  • wandrekken en -schappen
  • kasten
  • stellingen
  • plinten
  • buitenpresentaties
  • specifieke wensen van de klant

RVS MAATWERK – Wat u heeft gezien kunnen wij voor u maken

Wij gaan graag de uitdaging aan om uw speciale wensen te vervullen en iets te maken dat nog mooier is dan u verwachtte. En omdat het naar uw wensen gemaakt wordt, bent u ervan verzekerd dat het bij niemand anders te vinden is.

RVS MAATWERK VAN TOLKAMP…….HET VERSCHIL ZIT ‘EM IN DE DETAILS

Onze RVS maatwerk producten onderscheiden zich van standaard RVS producten door de volgende belangrijke punten:

Alle naden geheel dichtgelast. Uiterst belangrijk uit hygiënisch oogpunt. Zo krijgen bacteriën geen kans om zich in de naden en in de holle buisruimten te vermenigvuldigen. Voorkomt vervelende geuren.  Uiteraard maakt het dichtlassen van alle naden het product uitermate sterk en voorkomt dit bijvoorbeeld het wankelen van uw werktafel.

Werkblad en buizen uit 1,5 mm dik RVS. Dit in plaats van de veel gebruikte 0,8 mm bij standaard werkbladen. Onze bladen zijn niet voor niets dubbel zo dik: de praktijk heeft voorbeelden te over… Denk bijvoorbeeld aan hete pannen die, wanneer die op een 0,8 mm blad geplaatst worden, een golvend werkblad kunnen achterlaten vanwege het uitzetten van het blad op een bepaalde plek. Dit zal bij onze 1,5 mm bladen niet gebeuren!   Of denk aan het laten vallen van een voorwerp op een blad van 0,8 mm. Het gevolg laat zich raden…

Absoluut geen hout onder het werkblad. Hout is enkel goed om het dunne werkbladmateriaal van 0,8 mm te maskeren. Hout zet vooral in vochtige ruimtes uit, met als gevolg een verwrongen en wankele werktafel, waaraan het prettig werken gauw tot het verleden behoord. Wij verstevigen onze werkbladen met RVS buismateriaal, zodat vocht en bacteriën onder het werkblad geen kans krijgen. U kunt gerust zonder problemen de werktafel geheel reinigen.

Geen producten gevonden...

Heeft u een vraag?

Neem contact op!

+31 (0) 575 46 24 79 tolkamp@tolkampbv.nl