+31 (0) 575 46 24 79

Nieuw geopende groentezaak kiest voor 1-kops

Groentensnijder blijkt onmisbaar in nieuw winkelconcept
Groentensnijder tegen muur geplaatst

Groentensnijder voor nieuwe groentezaak

Een nieuw winkelconcept op een nieuwe plek in het winkelcentrum. Een Zuid-Hollandse groentezaak welke eerst op een andere locatie in hetzelfde winkelcentrum zat, sloot een jaar geleden de deuren. Dit hoofdzakelijk vanwege de hoge huur. Na een nieuw huurvoorstel en onderhandelingen werd besloten om in hetzelfde winkelcentrum terug te komen.
Voor deze nieuwe locatie mocht een Duurland 1-kops groentensnijder van Tolkamp snijkeukentechniek natuurlijk niet ontbreken!

 

Groentensnijder past goed in nieuw concept.

Als men de winkel binnenstapt valt gelijk de uitgebreide toonbank met salades en vers gesneden groenten op. Achterin de zaak bevinden zich de ongesneden groente- en fruitproducten. Verder is er in de winkel een ruimte als een soort café ingericht met tafels en stoelen. Hier kan men onder het genot van gezonde snacks en bijvoorbeeld een smoothie een tijdje plaats nemen.
Voor het snijden van een groot deel van dit lekkers is er gekozen voor de Duurland 1-kops groentensnijder van Tolkamp.

 

Groentensnijder Duurland

Van de vorige groentensnijder, ook een Duurland had men nog een aantal messchijven. Deze messchijven passen gewoon op de nieuwe groentesnijmachine. Zodoende kon men in deze zaak de kolen, andijvie, prei wortelen enzovoort weer in de vertrouwde maten snijden.

Voor deze machine worden de volgende maten het meest gebruikt:
2 en 3 mm plakken. Veel gebruikt voor het snijden van rode en witte kool, vandaar de benaming koolmesplaat.
4, 6 en 8 mm plakken. Veel gebruikt voor het snijden van andijvie en prei, benaming andijvie mesplaat.
4x4, 6x6 en 8x8 mm strippen. De stripmesplaat.
Uiteraard zijn er andere snijmogelijkheden. Een messencombinatie om blokken te maken heeft deze machine niet!

Zoals voor alle Duurland en ook bij Eillert groentesnijmachines verzorgd Tolkamp Snijkeukentechniek het slijpen van de messen van de messchijven, het onderhoud en de reparatie van de machines. Mocht er een storing zijn waardoor men niet meer verder kan, dan verhelpen wij daarvan de meeste storingen binnen 24 uur.