Meer dan 35 jaar ervaring

Dé specialist in de AGF sector

Klantgerichte aanpak

Breed assortiment

Groentesnijmachine Duurland

Met de groentesnijmachine van het type Duurland kunt u in een kort tijdbestek een grote hoeveelheid diverse soorten groenten en fruit in verschillende diktes en vormen snijden. Dit tot wel 400 kg per uur.
Voor deze groentesnijmachine zijn verschillende messchijven leverbaar. Deze zijn te gebruiken voor het snijden van schijven en stiften. De messchijven zijn snel en eenvoudig te verwisselen. De doordachte snijtechniek zorgt voor een perfecte snit en kwalitatief optimaal eindproduct.
Deze universele groentesnijmachine wordt veelal gebruikt in AGF-zaken, groentesnijbedrijven, grootkeukens en catering, .

Capaciteitsindicatie per snijkop:
* Bladgroente ca. 75-125 kg./uur
* Kool, prei, rabarber ca. 150-300 kg./uur
* Knolgewassen ca. 250-400 kg./uur

 

Standaard modellen groentesnijmachine Duurland SN-1 en SN-2

Duurland groentesnijder met 1 snijgedeelte Duurland groentesnijder met 2 snijgedeelten

Onze groentesnijmachines zijn uitgevoerd met een geheel dichte RoestVastStalen (RVS) kast op een stabiel frame met ruimte voor een opvangbak. Tevens is er een extra beschermkap aan de voorkant onder de voorkap aangebracht, zodat men ook niet van onderen bij de eventueel draaiende mesplaat komen kan.

De motor is een remmotor, welke onmiddellijk stopt wanneer er een voorkap wordt geopend of wanneer de stopknop wordt ingedrukt.

De snijkap is afneembaar voor snelle reiniging.

Wij bieden u een uitgebreide selectie uitstekende gereviseerde groentesnijmachines. Deze machines zijn in onze werkplaats grondig onder handen genomen zodat zij niet van nieuwe groentesnijmachines te onderscheiden zijn.

Op de afbeelding staat de tweekops groentesnijder afgebeeld als een machine met 1 grote en 1 kleine snijkom. De kleine snijkom is speciaal voor het verwerken van uien en snijbonen. De tweekops groentesnijder kan ook geleverd worden als machine met twee grote snijkommen.

 

 

Groentesnijmachine 1 kops en 2 kops - Tolkamp snijkeukentechniek

Messchijven voor de Duurland groentesnijmachine

Voor de Duurland groentesnijmachine kunnen wij u diverse snijplaten leveren:

- Voor het maken van schijven / snit in de diktes 1, 2, 3, 4, 6, en 8 mm

- Voor het maken van julienne stiften / staafjes van 4 x 4 mm, 6 x 6 mm en 8 x 8 mm

 

Heeft u een vraag?

Neem contact op!

+31 (0) 575 46 24 79 tolkamp@tolkampbv.nl