Meer dan 35 jaar ervaring

Dé specialist in de AGF sector

Klantgerichte aanpak

Breed assortiment

Rauwkost snijmachine Master

Het tafelmodel groentesnijder Master is een ideale kleine snijmachine voor het makkelijk en snel snijden van groenten en fruit voor uw salades. De machine neemt u veel werk uit handen doordat u niet meer met de hand hoeft te snijden. Mede vanwege de grote hoeveelheid mogelijkheden met de voor deze rauwkost snijmachine leverbare messchijven is het mogelijk om schijven, blokjes, golfjes en reepjes te snijden, als ook te raspen en fijnraspen. Dit gebeurt op een snelle en juiste wijze, zonder dat de natuurlijke kwaliteiten van de producten verloren gaan.

Via de 70 milimeter ronde buisinvoer van deze groentesnijder kunnen langwerpige producten versneden worden. Om een perfecte hygiëne en een gemakkelijke reiniging te waarborgen, is deze rauwkost snijmachine gemaakt uit RVS en zijn het schijvenhuis en de verwijderbare deksel van een speciale legering voorzien.
De groentesnijder wordt bediend met drukknopschakelaars, welke onder een lage spanning staan. Een magnetische veiligheid zorgt ervoor dat de machine niet kan werken wanneer de deksel geopend wordt. Tevens is de rauwkost snijmachine uitgerust met een veiligheid op de duwer; telkens wanneer de duwer omhoog getrokken wordt, stopt de machine.

 

Altijd scherpe messen

Een groot voordeel is dat de messen makkelijk van de schijven zijn los te schroeven. Hierdoor kunnen deze messen geslepen worden en dit komt, vanwege de scherpe messen, de kwaliteit en de houdbaarheid van het gesneden product ten goede. Het gesneden product heeft door deze scherpe messen een fris aanzien. 

Deze groentesnijder biedt vanwege zijn grote scala aan snijschijven een ideale oplossing voor het snijden van diverse rauwkostsalades.

 

Kenmerken en mogelijkheden van de Master rauwkost snijmachine

  • Klein tafelmodel machine welke weinig plaats inneemt.
  • Grote verscheidenheid aan snijmogelijkheden door diverse snijschijven.
  • Hoge productiecapaciteit
  • Grote variatie in snijmogelijkheden en snijdikte
  • Messen zijn eenvoudig los te halen, zodat deze te slijpen zijn. Tevens kan hierbij de aanslag onder de messen verwijderd worden.

De snijschijven zijn tevens geschikt voor het gebruik in Dito rauwkostsnijmachines (m.u.v. blokkenramen).

 

Snijplaten Master  Dito

 

Master rauwkostsnijder breed - Tolkamp snijkeukentechniek

Geïnteresseerd, of heeft u een vraag?

Mijn persoonsgegevens mogen behandeld worden conform de Privacyverklaring

Heeft u een vraag?

Neem contact op!

+31 (0) 575 46 24 79 tolkamp@tolkampbv.nl