Meer dan 40 jaar ervaring

Dé specialist in de AGF sector

Klantgerichte aanpak

Breed assortiment

Zelf frites maken met de Duurland schrapmachine

2022-06-20



Bij snackbar "Lisserdijk" in Lisserbroek schrapt men al jaren de aardappelen voor hun frites zelf. Helaas begaf hun "goedkope" schrapmachine het nog wel eens. Hierdoor versleet deze cafetariahouder een aantal schrapmachines en had hij eigenlijk geen betrouwbare schrapmachine voor het schrappen van zijn frietaardappelen.

 

Zelf frites maken 2

 

Nadat zijn "goedkope" schrapmachine het voor de zoveelste keer begeven had, ging de cafetaria eigenaar op zoek naar een betrouwbare machine. Zijn aardappel leverancier, welke een Duurland schrapmachine van ons, Tolkamp, had, adviseerde hem toen dit merk schrapmachine eens te proberen. Toen hij deze aardappelschrapper in bruikleen kreeg van zijn aardappelleverancier, was hij snel overtuigd van de kwaliteit van deze machine. Dezelfde dag nog, bestelde hij een Duurland 10 kilogram aardappelschrapmachine bij Tolkamp snijkeukentechniek. 
Aangezien deze vaak in voorraad staat kon deze ook snel geleverd worden.

 

Zelf frites maken 1

 

Zelf frites maken gaat nu zonder problemen en deze cafetaria eigenaar hoeft nu geen rekening te houden met een machine die het om de haverklap begeeft.

Heeft u een vraag?

Neem contact op!

+31 (0) 575 46 24 79 tolkamp@tolkampbv.nl