Meer dan 40 jaar ervaring

Dé specialist in de AGF sector

Klantgerichte aanpak

Breed assortiment

Van twee naar een!

2023-01-16



Na ongeveer 4 jaar geleden de groentewinkel overgenomen te hebben genomen, werd er gekozen om, via een handelaar in diverse machines, een twee-kops groentesnijmachine aan te schaffen.
Helaas ging het na de aflevering van deze tweekops al goed mis.
Uiteraard kon of wilde deze handelaar de defecten aan de machine niet repareren. "Bel Tolkamp maar..." gaf deze nonchalant te kennen aan de ondernemers.

Diverse defecten

Nadat wij ter plaatse waren bleken er aan de net aangeschafte machine diverse defecten te zijn. De beveiliging was defect, zodat de machine niet wilde starten, de lagers bleken kapot en aan de afstelling van de machine haperde ook het een en ander.
Nadat wij deze machine gerepareerd hadden, werd er nog ruim 4 jaar met deze machine gesneden.



Achterstallig onderhoud

Door verkeerde zuinigheid ging het bij deze ondernemer alsnog mis. De messen werden niet meer geslepen, de machine kreeg nog meer gebreken, maar men draaide gewoon door met de twee kops groentesnijmachine. Totdat deze het begaf....

 

Machine was ver heen

De verkeerde zuinigheid had zijn tol geëist; de machine was nu zo ver heen dat deze niet meer te repareren was. 
Gelukkig hadden we, bij Tolkamp snijkeukentechniek, nog een gebruikte Duurland eenkops groentesnijmachine in voorraad staan. Deze werd er dezelfde dag nog neergezet en het snijden kon weer beginnen.

Heeft u een vraag?

Neem contact op!

+31 (0) 575 46 24 79 tolkamp@tolkampbv.nl