Meer dan 40 jaar ervaring

Dé specialist in de AGF sector

Klantgerichte aanpak

Breed assortiment

RVS werktafels op maat? Soms doe je dat gewoon.

2022-09-27Wanner je je snijkeuken wilt verbouwen, maar het bouwbedrijf laat voorlopig door de drukte in de bouwsector nog even op zich wachten, is het soms verstandig om te kijken wat er nog meer in je snijkeuken verbeterd kan worden. Zo waren de werktafels bij deze groentespecialist nog voorzien van goed benutte kunststof werkbladen en ondervond het personeel problemen met de te lage werkhoogte.
Een mooie klus voor Tolkamp Snijkeukentechniek! De snijkeuken was voorzien van een drietal werktafels welke stuk voor stuk vervangen dienden te worden door geheel RVS werktafels. Eén van de tafels was in een hoek van ongeveer 60 graden geplaatst en voor een optimaal gebruik van de ruimte werd er gekozen om deze hoek ook in de nieuw te maken werktafel toe te passen.
.
.

De op maat gemaakte werktafels; eindresultaat: 

Een grote en een kleine RVS werktafel in een hoekopstelling
.
Deze hoekopstelling bestaat uit een grote en een kleine werktafel. Aan de zijde van de muur zijn beide werktafels uitgevoerd met een opstaande rand. Voordeel hiervan is dat er geen producten achter de tafel kunnen vallen. 
Een werktafel heeft dus een opstaande rand achter en aan de rechterzijde. De andere RVS werktafel heeft alleen achter een opstaande rand. Verder zijn de werktafels uitgevoerd met een handig onderrooster / lekrooster en stelvoeten.
.
.
RVS werktafel met een hoek van 60 graden.

Heeft u een vraag?

Neem contact op!

+31 (0) 575 46 24 79 tolkamp@tolkampbv.nl