Meer dan 40 jaar ervaring

Dé specialist in de AGF sector

Klantgerichte aanpak

Breed assortiment

RVS werktafel met schap

2021-04-02Efficiënt verplaatsen en verwerken van producten levert soms praktische problemen op. Zo ook bij een snijbedrijf, waar veel producten in bakken aangevoerd worden. Voor de verdere verwerking moet je deze bakken ergens kwijt.
Uiteraard kan men ze de bakken ergens ophalen met een steekwagen, bij de productielijn neerzetten, de bakken van elkaar af halen en de producten verwerken. Daarna de lege bakken weer terug.
Bij ons kwam de vraag om dit heen en weer vervoer van bakken efficiënter te laten gebeuren. De producten in de bakken moesten op werkhoogte verwerkt kunnen worden en er moest een voorraad bakken meegenomen kunnen worden. Na het complete idee uitgewisseld te hebben en de maten doorgenomen te hebben, kwamen we tot een ontwerp welke na goedkeuring gerealiseerd kon worden.

 

RVS werktafel met schap geheel afgelast

RVS werktafel op maat met schap

 

Bij het snijbedrijf waar de 2 stuks verrijdbare RVS werktafel met schap naartoe gaan, hecht men grote waarde aan voorkomen van bacterievorming. Dat is de reden dat alle lasnaden van deze RVS werktafel met schap geheel worden dichtgelast. Dit maakt de werktafels makkelijk (met water) af te spuiten, maar ook steviger. Uiteraard zorgt ook het dikke materiaal van 1,5 mm al voor een grote stevigheid!

De werktafels zijn zodanig uitgevoerd, dat op de verschillende lagen/plateaus, meerdere bakken in een keer vervoerd kunnen worden. 
Voor het makkelijk verrijden van de werktafels is er gebruik gemaakt van kunststof wielen met een RVS wielhouder. Om de RVS werktafel met schap op de plaats van de werkplek te houden, zijn 2 van deze wielen uitgevoerd met een rem.

Heeft u een vraag?

Neem contact op!

+31 (0) 575 46 24 79 tolkamp@tolkampbv.nl