Meer dan 40 jaar ervaring

Dé specialist in de AGF sector

Klantgerichte aanpak

Breed assortiment

Plaatsing Eillert C25RVS-H

2023-03-02



Knollen, wortelen en aardappelen schrappen, en dat in grote hoeveelheden. Dat wilde een Zuid-Hollandse groothandel in vers- en convenience producten.
Voor het verwerken van deze grote hoeveelheden hebben wij aan deze groothandel een volledig gereviseerde Eillert C25RVS-H schrapmachine geleverd. Deze schrapmachine met een capaciteit van ruim 25 kg ondoet de eerder genoemde producten binnen anderhalve minuut (vaak zelfs sneller) van hun schil.

 

Geheel RVS Eillert aardappelschrapmachine C25RVS-H

 

Geheel RVS Eillert schrapmachine met een capaciteit van 25+ kilo per keer.

De Eillert C25RVS-H is een geheel Roest Vast Stalen machine met een sterke motor welke voor de aandrijving van een roterende ruwe schrapplaat zorgt. Door de rotatie van deze schrapplaat worden de te schrappen producten ontdaan van hun schil. Ook de wand is voorzien van deze ruwe laag, zodat dit schrapproces nog sneller gaat. Het schrappen gebeurt met toevoeging van een bescheiden hoeveelheid water, waarvan de hoeveelheid ook nog eens makkelijk in te stellen is.
Een hoeveelheid van ruim 25 kilo wordt hierdoor in een korte tijdsduur verwerkt.

 

Het afval wordt opgevangen door de, onder de machine geplaatste, verrijdbare bak en zeef opgevangen.
De zeef zorgt er voor dat de grovere stukken niet in de afvoer terecht komen. Deze zeef moet na een aantal keren schrappen geleegd worden. Het vuile water wordt naar een put geleidt.

Heeft u een vraag?

Neem contact op!

+31 (0) 575 46 24 79 tolkamp@tolkampbv.nl