Meer dan 35 jaar ervaring

Dé specialist in de AGF sector

Klantgerichte aanpak

Breed assortiment

Groentesnijmachine op klein oppervlak

2021-12-09

Klein ruimte om te snijden? Dan neem je toch, net zoals een Zuid-Hollandse groentevakman, een Master groentesnijmachine!

Op de ruimte naast de spoelbak heeft deze groenteman nog net genoeg ruimte voor het snijden met een tafelmodel groentesnijmachine.

 

Master groentesnijmachine, de kleine machine met zijn grote hoeveelheid mogelijkheden!

Al meer dan 25 jaar verkopen wij in Nederland de MASTER groentesnijmachine aan voornamelijk groentezaken, horecazaken en snijbedrijven. Het tafelmodel groentesnijmachine Master is een ideale kleine snijmachine voor het makkelijk en snel snijden van groenten en fruit voor salades. De machine neemt u veel werk uit handen doordat u niet meer met de hand hoeft te snijden. Mede vanwege de grote hoeveelheid mogelijkheden met de voor deze machine leverbare messchijven is het mogelijk om schijven, blokjes, golfjes en reepjes te snijden, als ook te raspen en fijnraspen. Dit gebeurt op een snelle en juiste wijze, zonder dat de natuurlijke kwaliteiten van de producten verloren gaan.

Via de 70 milimeter ronde buisinvoer van deze groentesnijmachine kunnen langwerpige producten versneden worden. Om een perfecte hygiëne en een gemakkelijke reiniging te waarborgen, is deze groentesnijder gemaakt uit RVS en zijn het schijvenhuis en de verwijderbare deksel van een speciale legering voorzien.
De groentesnijmachine wordt bediend met drukknopschakelaars, welke onder een lage spanning staan. Een magnetische veiligheid zorgt ervoor dat de machine niet kan werken wanneer de deksel geopend wordt. Tevens is de groentesnijmachine uitgerust met een veiligheid op de duwer; telkens wanneer de duwer omhoog getrokken wordt, stopt de machine.

 

Altijd scherpe messen

Een groot voordeel is dat de messen makkelijk van de schijven zijn los te schroeven. Hierdoor kunnen deze messen geslepen worden en dit komt, vanwege de scherpe messen, de kwaliteit en de houdbaarheid van het gesneden product ten goede. Het gesneden product heeft door deze scherpe messen een fris aanzien.

Deze groentesnijmachine biedt vanwege zijn grote scala aan snijschijven een ideale oplossing voor het snijden van diverse rauwkostsalades.

 

Kenmerken en mogelijkheden van de Master groentesnijder

  • Kleine tafelmachine welke weinig plaats inneemt.
  • Grote verscheidenheid aan mogelijkheden door diverse snijschijven.
  • Hoge productiecapaciteit
  • Grote variatie in snijmogelijkheden en snijdikte
  • Messen zijn eenvoudig los te halen, zodat deze te slijpen zijn. Tevens kan hierbij de aanslag onder de messen verwijderd worden.

Heeft u een vraag?

Neem contact op!

+31 (0) 575 46 24 79 tolkamp@tolkampbv.nl