Meer dan 35 jaar ervaring

Dé specialist in de AGF sector

Klantgerichte aanpak

Breed assortiment

Groente wassen met lucht bij groentespecialist

2021-02-18Je groente wassen met lucht uit je eigen snijkeuken, hoe gaaf is dat? 

Bij een Gelderse groentespecialist is dit in ieder geval waarheid geworden! Deze ondernemer had nog een oud model groentewasmachine. Van deze machine bleek de motor doorgebrand. Aangezien er elke dag gesneden groenten werden gewassen in de daarvoor bestemde spoelbakken moest er snel een oplossing komen. De volgende dag leverde Tolkamp Snijkeukentechniek BV de nieuwe machine voor het groente wassen met lucht: De GWA2.

Aangezien deze ondernemer nog een RVS spoelbakbeugel voor het groente wassen had, hoefde deze beugel niet aangeschaft te worden. De oude beugel past namelijk op de slang van het nieuwe model.

 

Groente wassen met lucht in een spoelbak

 

Groente wassen met lucht machine aan de muur

 

Machine voor groente wassen met lucht GWA2 kenmerken:

  • Ontdoet gesneden en gewassen product perfect van zand. De GWA2 groentewasser zorgt voor een schoon gewassen gesneden product.
  • Tijdens het wassen van de groenten kunt u gerust iets anders gaan doen. Een door u ingestelde timer bepaald de wastijd.
  • Verwarmd het water niet. Vanwege zijn lage energieverbruik en dus het nauwelijks verwarmen van de motor, zal de temperatuur van het waswater ook niet stijgen
  • Verbruikt minder dan de helft aan energie in vergelijking met de vorige modellen. De groentewasser heeft vanwege zijn andere manier van luchtverplaatsing dezelfde waskracht behouden.
  • Door het gebruik van een speciaal voor dit doel uitgezochte soort motor maakt deze machine nagenoeg geen geluid.
  • Geschikt voor continue gebruik. Heeft u veel groenten te wassen? Dit is geen probleem voor deze groentenwasser! Hij kan zelfs continu doorwassen als u bijvoorbeeld gebruik maakt van twee stuks (of meer) wasbakken met te wassen product.

Hoewel de machine iets groter is dan het vorige model, de Tolko groentewasser, is deze machine makkelijk te plaatsen op de plek van het vorige apparaat. Heeft u al een RVS spoelbakbeugel, dan kunt u deze ook voor deze machine gebruiken om te wassen met lucht!

 

 

Heeft u een vraag?

Neem contact op!

+31 (0) 575 46 24 79 tolkamp@tolkampbv.nl