Meer dan 35 jaar ervaring

Dé specialist in de AGF sector

Klantgerichte aanpak

Breed assortiment

Aardappelschrapper "Back to the roots"!

2021-02-02Wist u dat de Duurland groente, fruit en aardappelverwerkende producten hun oorsprong in Amsterdam hebben?
Na de succesvolle productie en verkoop vanuit Amsterdam verplaatste de fabriek zich naar het nabij gelegen Nieuw-Vennep, waar de hier afgebeelde Duurland aardappelschrapper geproduceerd werd.

Deze aardappelschrapper werd uiteindelijk samen met een twee-kops groentesnijder geleverd bij een groentezaak in Overijssel. Hier zijn de machines meer dan 20 jaar in gebruik geweest, tot de eigenaren van de groentezaak besloten te stoppen. Deze nog uitstekend draaiende aardappelschrapper werd uiteindelijk aan Tolkamp Snijkeukentechniek BV verkocht.

 

Aardappelschrapper wordt altijd gereviseerd!

Een gebruikte schrapmachine wordt bij ons altijd volledig nagezien. Van deze schrapmachine bleek de binnenpot (de cilinder waar de aardappelen in ronddraaien) dusdanig aangetast dat deze vervangen moest worden. Ook de schrapplaat werd vervangen voor een nieuwe! De rest van de aardappelschrapper was nog in uitstekende conditie.

Een eigenaar van een aardappelverwerkend bedrijf in Nieuw-Vennep was op zoek naar een goede gebruikte aardappelschrapper. Aangezien hij al eerder schrapmachines van ons gehad had, had hij ook bij deze machine vertrouwen in de door ons te leveren machine. Zo kwam de, in Hengelo (GLD) gereviseerde, schrapper weer terecht waar deze ongeveer 30 jaar geleden geproduceerd was!

Heeft u een vraag?

Neem contact op!

+31 (0) 575 46 24 79 tolkamp@tolkampbv.nl