Meer dan 40 jaar ervaring

Dé specialist in de AGF sector

Klantgerichte aanpak

Breed assortiment

Aardappelschrapmachine Duurland vervangt vorige

2022-02-03Bij veel groentespeciaalzaken is Tolkamp Snijkeukentechniek de vaste leverancier van de AGF verwerkende machines. Ook bij deze klant hebben wij het grootste deel van de machines mogen leveren. Dit keer was het de beurt aan de schrapmachine. Enkele tientallen jaren geleden hebben wij bij de vader van de huidige eigenaar een gereviseerde Duurland 10 kg aardappelschrapmachine geleverd. Deze machine heeft in de loop van die vele jaren al vele duizenden kilo's aardappelen en wortelen dagelijks probleemloos ontdaan van hun schil. Hoewel deze schrapmachine het nog deed, werd er toch besloten om te investeren in een recentere machine.

Duurland schrapmachine 10 kilo 4

 

Duurland aardappelschrapmachine past op vorig frame

Aangezien de maat van de nieuwe schrapmachine overeenkwam met de vorige, kon deze nieuwe geplaatst worden op het frame van de vorige. Met dit frame, voorzien van wielen, is de machine verrijdbaar en kan de plek makkelijk schoongemaakt worden. Ook makkelijk bleek dat de wateraansluiting, stroomaansluiting en afvoer, evenals de plaatsingsruimte nu niet aangepast hoefden te worden.

 

Duurland aardappelschrapmachine 10 kg op wielen

 

Onze gereviseerde Duurland aardappel schrapmachines worden altijd voorzien een nieuwe binnenpot met lagerhuis en nieuwe schrapschijf. Tevens heeft deze machine een nieuwe motor en bedrading en ook zijn alle leidingen vervangen. 

Heeft u een vraag?

Neem contact op!

+31 (0) 575 46 24 79 tolkamp@tolkampbv.nl