Meer dan 35 jaar ervaring

Dé specialist in de AGF sector

Klantgerichte aanpak

Breed assortiment

Groentewasser

 

De GWA2 is een ideale groentewasser. Klein, makkelijk in gebruik en levert perfect schoon gewassen groenten op. Met deze groentewasser ontdoet u uw (gesneden) product van zand en aanslag zonder natte en koude handen te krijgen.

Deze, geheel uit RVS vervaardigde, groentewasser wordt aan de muur bevestigd, zodat de schakelaars allen op ooghoogte komen.  
Met zijn krachtige motor blaast de groentewasser, via een met gaatjes doorboorde RVS buis, lucht met kracht de wasbak in. De lucht die via de gaatjes naar buiten wordt geblazen, zorgt voor een werveling in het water. Hierdoor wordt de te wassen groente niet gekwetst. Een mooi gewassen product is het resultaat.

De groentewasser is alleen verkrijgbaar in de 230 Volt (lichtnet) uitvoering. Een timer bepaalt de duur van het wasprogramma. Het grote voordeel hiervan is, dat u niet zelf op de tijd hoeft te letten. U kunt tijdens het groentewassen gerust iets anders gaan doen.

De gebogen RVS spoelbakbeugel kan naar elke spoelbak gevormd worden.

 

Groentewasser GWA2 kenmerken:

> Wast uw gesneden groenten schoner dan met de hand zonder het product te beschadigen.

> Eenvoudig aan muur te bevestigen machine.

> Makkelijk instelbare timer.

> Geschikt voor elke maat spoelbak.

 

Ten opzichte van ons vorige, (veel verkochte) model, de Tolko groentewasser, heeft dit model tevens de volgende voordelen:

> Geluidsarm

> Geschikt voor continue gebruik

> Gebruikt 65% minder energie en wast net zo effectief

Heeft u een vraag?

Neem contact op!

+31 (0) 575 46 24 79 tolkamp@tolkampbv.nl