+31 (0) 575 46 24 79

Speciaalzaak kiest voor wasser voor groenten

Groentewasser GWA2 en spoelbak als alternatief voor groentewaslijn
Wasser voor groenten met spoelbak

Wasser voor groenten en grote spoelbak voor groentezaak

Een verkeerd gelopen eventuele aankoop van een groentewaslijn, was voor een groente specialist uit Noord-Brabant de reden om op zoek te gaan naar een alternatief voor het wassen van zijn gesneden groenten. Via het internet vond hij informatie over de, door ons veel verkochte, wasser voor groenten: De GWA2 groentewasser. Hoewel deze ondernemer sceptisch was over dit eenvoudige alternatief, besloot hij toch tot de aankoop van deze wasser voor groenten in combinatie met een dubbele spoelbak met 2 bakken van 500 x 600 x 300 mm. Voor deze spoelbak werd een op maat gemaakte beugel gemaakt.

 

Wasser voor groenten vult ruimte perfect op.

De wasser voor groenten boven de wasbak      Wasser voor groenten met spoelbak in opstelling

De ruimte welke vrijgemaakt was voor een groentewaslijn kon nu perfect gebruikt worden voor een grote dubbele spoelbak met de GWA2 groentewasser. Aangezien het stopcontact een flink eind van de groentewasser verwijderd was, werd besloten om hier een extra lange kabel te maken en deze, via bestaande beugels aan de muur, naar het stopcontact te leiden.

 

Tolkamp levert ook de gewenste spoelbak.

Dubbele spoelbak met Tolkamp logo

Bij een wasser voor groenten hoort een RVS beugel met luchtgaten, welke in een spoelbak geplaatst wordt. Indien men niet in het bezit is van een spoelbak of voor het wassen van gesneden groenten een andere spoelbak wenst, kunnen wij hiervoor zorgen. De meest gebruikte maat is een dubbele spoelbak van 500 x 500 mm met een diepte van 300 mm. Uiteraard leveren wij ook andere maten. Bijvoorbeeld zoals bij deze speciaalzaak een dubbele spoelbak met bakken van 500 x 600 mm met een diepte van 300 mm. Ook kunnen wij speciale RVS spoeltafels op maat maken, waarbij het niet uitmaakt waar de spoelbak komt. De plaats waar de klant de spoelbak wil hebben, daar lassen wij de spoelbak in.

Vaak kiest men ook nog tot de aanschaf van een voorbewerkingstafel. Hier worden sommige producten handmatig gesneden, alvorens deze gewassen worden met de wasser voor groenten. Nadat al het zand door de groentewasser verwijderd is, kan het centrifugeren en inpakken van de producten beginnen.