+31 (0) 575 46 24 79

GWA2 slawasser vervangt oude en defekte machine

Horeca-groothandel kiest opnieuw voor slawasser van Tolkamp
Slawasser GWA2

Slawasser voor horeca-groothandel

De oude slawasser van een zelf groenten snijdende en verwerkende horeca-groothandel in Noord-Brabant had het na vele jaren trouwe dienst begeven. Geen wonder dus dat men opnieuw op zoek ging naar een nieuwe slawasser. Omdat wij de vorige slawasser, meer dan 15 jaar geleden, ook geleverd hadden, werden wij opnieuw gevraagd. Het model wat deze horeca-groothandel had, bleek inmiddels al 5 jaar geleden vervangen te zijn voor een nieuw, verbeterd, model.

 

Slawasser met beugel in wasbak

Beschrijving van de GWA2 slawasser

Uw gesneden groenteproducten worden met de GWA2 slawasser geheel ontdaan van zand en andere ongewenste stoffen, dit zonder koude en natte handen te krijgen. Deze ideale slawasser is klein, makkelijk in gebruik en levert perfect schoon gewassen groenten op, zelfs beter dan dat deze alleen met de hand is gewassen. De machine neemt u het, vaak koude en natte, waswerk uit handen. Een tijdschakelaar bepaalt de duur van het wasprogramma. Het grote voordeel hiervan is, dat u niet zelf op de tijd hoeft te letten, u kunt tijdens het groentewassen gerust iets anders gaan doen.

Deze, geheel uit RVS vervaardigde, slawasser wordt aan de muur bevestigd, zodat de schakelaars allen op ooghoogte komen. Met zijn krachtige motor blaast de slawasser, via een met gaatjes doorboorde en op maat gemaakte RVS buis, lucht met kracht de wasbak in. De lucht die via de gaatjes naar buiten wordt geblazen, zorgt voor een werveling in het water. Hierdoor wordt de te wassen groente niet gekwetst. Een mooi gewassen product is het resultaat. Dit gewassen product kan hierna in een, tevens door ons leverbare, groentencentrifuge droog gecentrifugeerd worden.

De groentewasmachine is alleen verkrijgbaar in de 230 Volt (lichtnet) uitvoering. De gebogen RVS spoelbakbeugel kan naar elke spoelbak gevormd worden.

Wij kunnen bedrijven met een grotere hoeveelheid te wassen product een op maat gemaakte oplossing bieden. Dit kan zowel in andere wascapaciteiten, als in oplossingen in het wasproces zelf.

 

Kenmerken:

  • Wast uw gesneden groenten schoner dan met de hand zonder het product te beschadigen.
  • Eenvoudig aan muur te bevestigen machine.
  • Makkelijk instelbare timer.
  • Geschikt voor elke maat spoelbak.

Het nieuwste model heeft ten opzichte van het oude model nog meer voordelen:

  • Geluidsarm
  • Geschikt voor continue gebruik
  • Gebruikt 65% minder energie en wast net zo effectief
  • De motor koelt zichzelf zodat de warmte van de motor niet in het water terecht komt en het water niet verwarmt.