+31 (0) 575 46 24 79

Gereviseerde schrapmachines afgeleverd.

Twee stuks schrapmachines vonden afgelopen week de weg naar hun nieuwe eigenaar.
Schrapmachines in de bus

Schrapmachines naar meerdere klanten

Onze nieuwe en gereviseerde schrapmachines nemen u veel werk uit handen. U kunt vele tientallen kilo's aardappelen of wortelen per uur ontdoen van hun schil en zand, zonder zelf natte en koude handen te krijgen. U doet het ongeschrapte product in de machine en na een kleine 2 minuten kunt u de schone aardappelen uit de machine halen. De schrapmachines van Tolkamp Snijkeukentechniek staan al meer dan 35 jaar bekend om hun lange levensduur en betrouwbaarheid bij de inmiddels al honderden klanten in Nederland en België!

Een tweetal nieuwe klanten heeft de afgelopen week een gereviseerde schrapmachine geleverd gekregen. Uiteraard werden de aardappel schrapmachines met eigen vervoer naar de klant gebracht. s'Morgens werd een van de schrapmachines bij een dorpshuis in Utrecht geleverd. Net voor de middag werd een van deze twee schrapmachines bij een cateringbedrijf aan de rand van de Veluwe geleverd.

 

Een van de schrapmachines voor Dorpshuis

Een van de schrapmachines bij het dorpshuis Een van de aardappe lschrapmachines Voor een dorpshuis in de provincie Utrecht was een kleine aardappelschrapmachine van 6 kilo capaciteit genoeg. Voor de eigenaar neemt deze machine hem veel werk uit handen, vooral als er stampotten op het menu staan. Deze machine schrapt zowel de aardappelen als de wortelen. Theoretisch zo'n 150 kilo per uur. De machine moet nog op een geschikte plek met een stroomaansluiting, wateraansluiting en afvoergoot worden geplaatst. De plek op de foto is voorlopig goed.

 

 

 

 

 

 

Andere schrapmachine naar cateringbedrijf

Een van onze Duurland schrapmachines, de 12 tot 15 kilo. De tweede aflevering van schrapmachines van deze dag was bij een cateringbedrijf. Deze hadden hiervoor al diverse schrapmachines gehad van andere leveranciers, maar deze waren hen niet bevallen. De keuze viel daarom op een jonge gebruikte schrapmachine van Tolkamp. Deze Duurland schrapmachine met een capaciteit van 12 tot 15 kg per keer is afgeleverd met een RVS opvangbak en zeef voor het water, zand en het schrapsel van de schillen. Ook hier was de oorspronkelijke plaats voor de machine nog niet gereed, zodat deze tijdelijk in de opslag geplaatst werd. Onze machines met een capaciteit van 12 kilo of meer hebbben allen een krachtstroom aansluiting.