+31 (0) 575 46 24 79

Naadloos RVS in voedingsindustrie

Toenemende vraag naar volledig dichtgelaste RVS maatproducten
RVS op maat werkbank met rauwkostsnijmachine

RVS op maat in de voedingstechniek

Bij voedselververkende bedrijven neemt de vraag naar RVS op maat steeds meer toe. Dat merken wij vooral aan de toenemende vraag naar producten welke standaard niet in het RVS verkrijgbaar zijn en/of niet voldoen aan de eisen voor de voedselveiligheid. De naden van onze RVS op maat producten worden bijvoorbeeld geheel dichtgelast. Hierdoor wordt voorkomen dat er bacterievorming in de buizen van het roestvrijstalen product kan ontstaan. Bijkomend voordeel is natuurlijk dat de constructie ook nog eens veel sterker en zelfs bijna onverwoestbaar wordt.

 

RVS op maat kan in vele vormen

Aangezien wij zelf beschikken over een metaalschaar en kantbank zijn wij vrij in het bepalen van maat en uitvoering van het te produceren werkstuk. Ook is het voor ons geen probleem om maar een product in een bepaalde maat te leveren. Voor de klant betekent dit dat onze producten voor elke ruimte en in elke gewenste uitvoering gemaakt kan worden. Enkel voorbeelden van onze RVS op maat producten voor de voedingsindustrie staan hieronder afgebeeld:

 

RVS op maat werkbank met rauwkostsnijmachine

RVS maatwerk werkbank op een hoogte van 85 cm. Hierdoor wordt het snijden met bijvoorbeeld een Master rauwkostsnijmachine veel makkelijker. Degene die snijdt hoeft minder hoog te reiken om de groenten aan te drukken. Verder is deze werkbank voorzien van een lade en 2 deuren. Voor het verplaatsen van deze RVS op maat werkbank zijn er kunststof wielen (2 met rem) met RVS wielhouder onder de tafel geplaatst.

 

RVS op maat werktafel met blauw werkblad

Deze werktafel bestaat uit een geheel naadloos buizenframe met hierop een afneembaar blauw werkblad. Dit blauwe werkblad is geleverd met een voedselveiligheidscertificaat. Ook hier is het RVS op maat gemaakt en kan in diverse uitvoeringen geleverd worden. Als voorbeeld: Met een dicht (plaat) of open (buis) onderframe. Met wielen of stelvoeten.

 

RVS op maat werktafel met kaartenhouder

Eenzelfde soort tafel als hierboven maar nu als uitvoering met een kaartjeshouder.

 

RVS op maat bak

Vloeistofdichte bak, geheel in RVS.

 

RVS op maat fustenhouder    RVS op maat fustenhouder     Fustenhouder bij bandsnijmachine

RVS op maat frame voor fusten. Makkelijke productinvoer voor de bandsnijmachine.

RVS op maat onderstel        RVS onderstel voor coocking centre (4)

RVS onderstel speciaal op maat gemaakt voor een cooking centre.