+31 (0) 575 46 24 79

Plaatsing Master rauwkostsnijder

Een nieuwe start met nieuwe machine en messen
Rauwkostsnijder Master met messchijven

Rauwkostsnijder Master vervangt ander merk rauwkostsnijder

De rauwkostsnijder Master is sinds 1995 onze meest verkochte tafelmodel groentesnijder. Met deze groentesnijder is het mogelijk om snel en met een mooi snijresultaat, de ingredi├źnten voor bijna alle rauwkostsalades te snijden. Geen wonder dat deze machine veel gebruikt wordt in de groente-sector en ook steeds meer in de horeca te vinden is. Vooral zijn vele snijmogelijkheden, betrouwbaarheid en lange levensduur worden erg gewaardeerd!

 

Defecte rauwkostsnijder zorgt voor dilemma

Na ruim een decennia met een ander merk tafelmodel groentesnijder te hebben gewerkt, begon deze machine bij een groentezaak uit Gelderland haperingen te vertonen en ging uiteindelijk stuk. Nadat deze nog ter reparatie was aangeboden, bleek hierbij dat deze machine niet meer te redden was.
Aangezien men veel messen met diverse snijmogelijkheden van deze machine had, werd er eerst gekeken naar een nieuwe machine van dit merk. Deze bleek behoorlijk aan de prijs. Als alternatief werd door Tolkamp de Master rauwkostsnijder aangeboden, met nieuwe snijmessen waarmee men hetzelfde kon snijden als de vorige. De Master groentesnijder inclusief nieuwe messen waren nog goedkoper dan enkel een nieuwe machine van deze andere leverancier.
In het verleden was er in deze groentezaak al met een Dito rauwkostsnijder gewerkt. Deze machine heeft dezelfde mesplaten als de Master en omdat men nog een aantal messen van deze oude machine had, was de overstap naar de Master niet zo moeilijk. Men kon nog gebruik maken van een aantal van deze messen, deze hoefden dus niet opnieuw gekocht te worden.

Nog een groot voordeel: Van de nieuw geleverde Master messen is het mogelijk om de messen van de messchijf los te schroeven en deze te slijpen. Zo heeft men altijd scherpe messen, wat de houdbaarheid van het gesneden product ten goede komt.

rauwkostsnijder Master met messen in het messenrek

Met de Master is het mogelijk om schijven, strippen, blokjes, frites en te raspen in diverse maten. Vraag vrijblijvend een demonstratie en / of een offerte aan. Ik help u graag!