+31 (0) 575 46 24 79

Groentesnijder MASTER extra voor horeca groothandel

Horeca leverancier kiest voor nieuwe groentesnijder en laat van zijn twee oude machines één machine maken.
rauwkost snijmachine op RVS werktafel

Rauwkost snijmachine extra

Een horeca groothandel welke al jaren met volle tevredenheid met de Master rauwkost snijmachine snijdt en er zelfs twee stuks heeft, besloot tot de aankoop van een extra rauwkost snijmachine. Uiteraard werd dit weer de Master groentesnijder.

Aangezien de twee andere rauwkost snijmachines beiden inmiddels wat kleine gebreken vertoonden, werd door de eigenaar besloten om van deze twee stuks een goede machine te maken.

 

Rauwkost snijmachine snijdt perfecte salades

rauwkost snijmachine met witte opvangbak

Al meer dan 25 jaar verkopen wij in Nederland de MASTER rauwkost snijmachine aan voornamelijk groentezaken, horecazaken en snijbedrijven. Het tafelmodel rauwkost snijmachine Master is een ideale kleine snijmachine voor het makkelijk en snel snijden van groenten en fruit voor salades. De machine neemt u veel werk uit handen doordat u niet meer met de hand hoeft te snijden. Mede vanwege de grote hoeveelheid mogelijkheden met de voor deze machine leverbare messchijven is het mogelijk om schijven, blokjes, golfjes en reepjes te snijden, als ook te raspen en fijnraspen. Dit gebeurt op een snelle en juiste wijze, zonder dat de natuurlijke kwaliteiten van de producten verloren gaan.

Via de 70 milimeter ronde buisinvoer van deze rauwkost snijmachine kunnen langwerpige producten versneden worden. Om een perfecte hygiëne en een gemakkelijke reiniging te waarborgen, is deze groentesnijder gemaakt uit RVS en zijn het schijvenhuis en de verwijderbare deksel van een speciale legering voorzien.
De groentesnijder wordt bediend met drukknopschakelaars, welke onder een lage spanning staan. Een magnetische veiligheid zorgt ervoor dat de machine niet kan werken wanneer de deksel geopend wordt. Tevens is de groentesnijder uitgerust met een veiligheid op de duwer; telkens wanneer de duwer omhoog getrokken wordt, stopt de machine.

 

Altijd scherpe messen

Een groot voordeel is dat de messen makkelijk van de schijven zijn los te schroeven. Hierdoor kunnen deze messen geslepen worden en dit komt, vanwege de scherpe messen, de kwaliteit en de houdbaarheid van het gesneden product ten goede. Het gesneden product heeft door deze scherpe messen een fris aanzien.

Deze groentesnijder biedt vanwege zijn grote scala aan snijschijven een ideale oplossing voor het snijden van diverse rauwkostsalades.

 

Kenmerken en mogelijkheden van de Master groentesnijder

  • Kleine tafelmachine welke weinig plaats inneemt.
  • Grote verscheidenheid aan mogelijkheden door diverse snijschijven.
  • Hoge productiecapaciteit
  • Grote variatie in snijmogelijkheden en snijdikte
  • Messen zijn eenvoudig los te halen, zodat deze te slijpen zijn. Tevens kan hierbij de aanslag onder de messen verwijderd worden.