+31 (0) 575 46 24 79

Klikopers

De klikopers bedien je met een hand

Omschrijving

Klikopers bestellen? Kijk dan op http://www.klikopress.eu

Door gebruik te maken van de eenvoudig te bedienen klikopers creëert u meer ruimte in uw afvalcontainer.
Indien er in uw gemeente per lediging betaald moet worden, bespaart u hierdoor ook nog eens op uw afvalstoffenheffing!

Klikopress filmpje

Waar laat je het afval, wanneer de kliko al helemaal vol zit en het nog een tijd duurt voordat deze weer geleegd wordt? Meestal is hier geen andere plaats voor en wordt de berg afval steeds groter, met meestal stankoverlast als gevolg. Nadat de kliko geleegd is, heb je deze door het teveel aan afval weer zo vol, met als gevolg dat je je afval weer niet kwijt kunt, en de afvalberg buiten de kliko wordt weer groter. Een andere kliko erbij is eigenlijk geen goede oplossing, dus zou je ervoor kunnen kiezen om een klikopers te kopen. Onze klikopress zorgt ervoor dat het afval in een 240 of 360 liter container samengedrukt wordt, waardoor er veel meer ruimte over is voor ander afval.

 

Hoe werkt de Klikopers?

Door de constructie van de klikopers zorgen de handmatige persdruk en de snelheid dat het afval optimaal geperst wordt. Dit gebeurt op een dusdanige manier dat de containers zonder problemen te ledigen blijven door de afvalinzamelaar. Het afval komt dus niet vast te zitten in een kliko zodat het er niet meer uit gaat.. De lichtgewicht klikopers is erg makkelijk en veilig in gebruik. Met de Klikopress krijgt u tot ongeveer 40 % meer ruimte in uw kliko, waardoor u flink kunt besparen op uw afvalkosten. Wilt u nou meer weten over een klikopers en hoe u deze kunt bestellen? Kijk dan op http://www.klikopress.eu

 

Klikopers geschikt voor elke kliko

De vernieuwde afvaldrukker heeft onlangs een wijziging van het oorspronkelijke model ondergaan, zodat deze tevens op de veel voorkomende 140 liter container past.
Het gewicht van deze klikopress is teruggebracht tot slechts 3 kg.

Uw afvalvolume wordt tot wel 40% teruggebracht.

De pers kan gemakkelijk achter een container opgeborgen worden. U heeft dan ook niet een extra apparaat in huis staan.

Dit voor maar € 29,75 (excl. € 7,25 binnenlandse verzendkosten). www.klikopress.eu