+31 (0) 575 46 24 79

Groentewasser

Groentewasmachine

Omschrijving

Uw gesneden groenteproducten worden met de GWA2 groentewasser geheel ontdaan van zand en andere ongewenste stoffen. Deze ideale groentewasser is klein, makkelijk in gebruik en levert perfect schoon gewassen groenten op, zelfs beter dan dat deze alleen met de hand is gewassen. De machine neemt u het, vaak koude en natte, waswerk uit handen. Een tijdschakelaar bepaalt de duur van het wasprogramma. Het grote voordeel hiervan is, dat u niet zelf op de tijd hoeft te letten, u kunt tijdens het groentewassen gerust iets anders gaan doen.

Deze, geheel uit RVS vervaardigde, groentewasmachine wordt aan de muur bevestigd, zodat de schakelaars allen op ooghoogte komen. Met zijn krachtige motor blaast de groentewasser, via een met gaatjes doorboorde en op maat gemaakte RVS buis, lucht met kracht de wasbak in. De lucht die via de gaatjes naar buiten wordt geblazen, zorgt voor een werveling in het water. Hierdoor wordt de te wassen groente niet gekwetst. Een mooi gewassen product is het resultaat. Dit gewassen product kan hierna in een, tevens door ons leverbare, groentencentrifuge droog gecentrifugeerd worden.

De groentewasmachine is alleen verkrijgbaar in de 230 Volt (lichtnet) uitvoering. De gebogen RVS spoelbakbeugel kan naar elke spoelbak gevormd worden.

Wij kunnen bedrijven met een grotere hoeveelheid te wassen product een op maat gemaakte oplossing bieden. Dit kan zowel in andere wascapaciteiten, als in oplossingen in het wasproces zelf.

 

Groentewasser GWA2 kenmerken:

  • Wast uw gesneden groenten schoner dan met de hand zonder het product te beschadigen.
  • Eenvoudig aan muur te bevestigen machine.
  • Makkelijk instelbare timer.
  • Geschikt voor elke maat spoelbak.

Het nieuwste model heeft ten opzichte van het oude model nog meer voordelen:

  • Geluidsarm
  • Geschikt voor continue gebruik
  • Gebruikt 65% minder energie en wast net zo effectief
  • De motor koelt zichzelf zodat de warmte van de motor niet in het water terecht komt en het water niet verwarmt.