+31 (0) 575 46 24 79

Groentesnijder Master

Rauwkostsnijmachine, groentenijder

Omschrijving

Het tafelmodel groentesnijder Master is een ideale kleine snijmachine voor het makkelijk en snel snijden van groenten en fruit voor uw salades. De machine neemt u veel werk uit handen doordat u niet meer met de hand hoeft te snijden. Mede vanwege de grote hoeveelheid mogelijkheden met de voor deze machine leverbare messchijven is het mogelijk om schijven, blokjes, golfjes en reepjes te snijden, als ook te raspen en fijnraspen. Dit gebeurt op een snelle en juiste wijze, zonder dat de natuurlijke kwaliteiten van de producten verloren gaan.

De MASTER wordt al meer dan 25 jaar in Nederland veelal aan groentenzaken en slagerijen verkocht en wordt tegenwoordig in toenemende mate in de horeca verkocht.

Via de 70 milimeter ronde buisinvoer van deze groentesnijder kunnen langwerpige producten versneden worden. Om een perfecte hygiëne en een gemakkelijke reiniging te waarborgen, is deze groentesnijder gemaakt uit RVS en zijn het schijvenhuis en de verwijderbare deksel van een speciale legering voorzien.
De groentesnijder wordt bediend met drukknopschakelaars, welke onder een lage spanning staan. Een magnetische veiligheid zorgt ervoor dat de machine niet kan werken wanneer de deksel geopend wordt. Tevens is de groentesnijder uitgerust met een veiligheid op de duwer; telkens wanneer de duwer omhoog getrokken wordt, stopt de machine.

 

Altijd scherpe messen

Een groot voordeel is dat de messen makkelijk van de schijven zijn los te schroeven. Hierdoor kunnen deze messen geslepen worden en dit komt, vanwege de scherpe messen, de kwaliteit en de houdbaarheid van het gesneden product ten goede. Het gesneden product heeft door deze scherpe messen een fris aanzien.

Deze groentesnijder biedt vanwege zijn grote scala aan snijschijven een ideale oplossing voor het snijden van diverse rauwkostsalades.

 

Kenmerken en mogelijkheden van de Master groentesnijder

  • Kleine tafelmachine welke weinig plaats inneemt.
  • Grote verscheidenheid aan mogelijkheden door diverse snijschijven.
  • Hoge productiecapaciteit
  • Grote variatie in snijmogelijkheden en snijdikte
  • Messen zijn eenvoudig los te halen, zodat deze te slijpen zijn. Tevens kan hierbij de aanslag onder de messen verwijderd worden.

De snijschijven zijn tevens geschikt voor het gebruik in Dito rauwkostsnijmachines (m.u.v. blokkenramen).

TIP: Wilt u de blokjes die achterblijven in het blokkenraam verwijderen, laat dit blokkenraam dan even weken in heet water. Gebruik daarna een borstel of een compleet restant van het gesneden product (bijv. wortel), om deze blokjes er via de onderzijde naar de snijzijde van het snijraam uit te tikken.

OMEGA MASTER
OMEGA MASTER

Master plakkenschijf
MasterAfplak
Afplakmessen zijn verkrijgbaar in de maten:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10 en 14 mm

MasterJulienne
MasterJulienne
Juliennemesplaten zijn verkrijgbaar in de maten:
2,5×2,5 mm, 4×4 mm, 6×6 mm, 8×8 mm en 10×10 mm.

MasterBlokkenraam

MasterBlokkenraam
In combinatie met een afplakschijf zijn de volgende blokmaten leverbaar:
8×8 mm, 10×10 mm, 12×12 mm en 20×20 mm.

 

MasterWafelschijf
MasterWafelschijf
Wafelschijf leverbaar in hoofdzakelijk 2 en 3 mm. Andere maten op aanvraag

 

MasterRasp
MasterRasp
Raspschijven leverbaar in 2, 3, 4 en 7 mm

 

MasterPatatraam
MasterPatatraam
Patatramen zijn leverbaar in 6, 8, 10, 12 en 16 mm