Meer dan 35 jaar ervaring

Dé specialist in de AGF sector

Klantgerichte aanpak

Breed assortiment

"The Bull" in Amsterdam gaat voor dunne friet

2021-09-03

Met een machine voor dunne friet, deelt restaurant "The Bull" in Amsterdam mee in de toegenomen vraag naar speciale friet, in dit geval de frietjes met een afmeting van 4x4 mm. Vooral in het zuiden van ons land wint deze dungesneden friet terrein en staat daar, net zoals in België, bekend als steppegras. De Master tafelmodel snijmachine is steeds vaker de machine die voor het snijden van deze friet gebruikt wordt.

De kok van het restaurant koos tevens voor messchijven voor het maken diverse diktes plakjes en een grotere maat friet.

Machine voor het snijden van dunne friet op het werkblad.

Opstelling van de Master snijmachine in de keuken

 

Een gerecht met dunne friet

Een gerecht van "The Bull" met dunne friet

 

Het snijden van dunne friet in het kort:

De Master messchijf voor het snijden van dunne friet, plaatst u in de machine. Onder de uitvoer van de machine wordt een opvangbak geplaatst. Via de extra grote ronde invoerkoker (rechts) of via de invoermond met aandrukker (rechts) kunt u een grote hoeveelheid geschrapte / geschilde aardappelen invoeren. De tafelmodel snijmachine kan wel 300 kilo of meer dunne friet per uur snijden! Alle friet wordt opgevangen in de opvangbak en kan hierna verder verwerkt worden.
Als men klaar is met snijden is de Master eenvoudig te reinigen: Het deksel kan verwijderd worden en de snijkamer van de machine kan met water en spons of borstel gereinigd worden. De messchijf kan onder de kraan worden gereinigd.

Heeft u een vraag?

Neem contact op!

+31 (0) 575 46 24 79 tolkamp@tolkampbv.nl