Meer dan 35 jaar ervaring

Dé specialist in de AGF sector

Klantgerichte aanpak

Breed assortiment

RVS werktafels op maat zorgen voor een effectieve snijkeuken

2021-07-27

Een klein werktafeltje voor het voorsnijden, een werktafel voor de rauwkostsnijmachine, een tafeltje om de afwas op te zetten. Bij een Drentse groenteman waren overal verschillende tafels voor. Dit gaf een wat rommelige indruk. Na de aanschaf van een RVS koelwerkbak was het genoeg geweest. Voor een effectieve indeling van de ruimte werd de hulp gevraagd van Tolkamp Snijkeukentechniek.

Na diverse mogelijkheden door te hebben genomen voor de te maken RVS werktafels op maat, kwam men op de volgende oplossingen.

 

RVS werktafel op maat voor de rauwkostsnijmachine. 

De snijkeuken voor het plaatsen van de tafel. 

In de hoek waar de nieuwe koeltoonbank stond was er slechts beperkte ruimte voor de rauwkostsnijder. Doordat er aan die muurzijde ook een vaatwasmachine, een combisteamer en (niet op de foto) een groentecentrifuge stond en er ruimte moest zijn om vaat op te plaatsen, werd deze muurzijde door de vele kleine werktafels een rommelig geheel.

Aan Tolkamp de uitdaging om een tafel te maken, welke precies tussen de twee hoeken van de muur paste. De vaatwasmachine kon worden opgeschoven en er moest ruimte zijn voor de vaat.
De koelwerkbank die nog verhoogd diende te worden heeft een achteropstaande rand. De rand van de nieuwe RVS werktafel op maat moet doorlopen met de achteropstaande rand van de koelwerkbank.
Aangezien de leverancier van de koelwerkbank de koelwerkbank nog niet verhoogd had op de dag van levering van de werktafels, is het  eindresultaat nog niet op de foto's te zien.
Wel is een close-up van de hoeken in de muur te zien.

Tevens werd er een messenkapstok voor de messen van de rauwkostsnijmachine opgehangen.

 

 RVS werktafel op maat met onderrooster

 

RVS werktafel op maat met aangepaste hoek.

RVS werktafel op maat met aangepaste hoek.

 

RVS werktafel op maat bij snijmachine

Groentesnijmachine Eillert voor

Voor het effectief werken in deze hoek, was het noodzakelijk om de groentesnijmachine met de rug naar de andere (rechter) muurzijde te brengen. Zo werd er een mooie ruimte gecreëerd voor het plaatsen van de tafel. De rechterzijde en achterzijde van het werkblad van de werktafel kreeg dezelfde uitvoering als de andere RVS werktafel.

RVS werktafel op maat bij snijmachine

 

Heeft u een vraag?

Neem contact op!

+31 (0) 575 46 24 79 tolkamp@tolkampbv.nl