Meer dan 35 jaar ervaring

Dé specialist in de AGF sector

Klantgerichte aanpak

Breed assortiment

Ondernemer gaat voor zelfde model aardappelschilmachine

2021-02-08
Als een vorige aardappelschilmachine je zo goed bevalt, dat je deze het liefst vervangt voor hetzelfde model.....

Na vele jaren een grote hoeveelheid aan aardappels te hebben geschild begaf de Duurland aardappelschilmachine met een 25 kg capaciteit het. Bij nader onderzoek bleek de motor defect te zijn gegaan. Kijkende naar de andere onderdelen van deze machine, was repareren geen wijze keuze. Hierop besloot deze Noord-Hollandse frietaardappelteler tot de aanschaf van hetzelfde model kwaliteitsmachine.

Duurland aardappelschilmachine en aardappelwasmachine

Deze ondernemer maakt gebruik van 2 stuks Duurland 25 kg capaciteit machines:
Een gebruikt hij als aardappelwasmachine. De aardappelen die zij zelf van het land halen bevatten veel zand. Door de aardappelen in de Duurland aardappelwasser te doen, maken ze deze aardappelen binnen een halve minuut mooi schoon.
De ander gebruikt hij als aardappelschilmachine. De schillen van de schone aardappelen worden verwijderd, zodat de aardappelen hierna verwerkt kunnen worden tot frites.

 

Duurland aardappelschilmachine met 25 kg capaciteit

Duurland aardappelschilmachine met 25 kg capaciteit

 

Aardappelschilmachine uit voorraad leverbaar

Bij Tolkamp Snijkeukentechniek BV hebben we diverse veelvoorkomende machines in voorraad. Ook deze machine was in voorraad en kon daardoor dezelfde week nog geleverd worden. Deze kon dus gelijk geplaatst en aangesloten worden op de plaats waar de vorige machine had gestaan!

 

 

Heeft u een vraag?

Neem contact op!

+31 (0) 575 46 24 79 tolkamp@tolkampbv.nl