Meer dan 35 jaar ervaring

Dé specialist in de AGF sector

Klantgerichte aanpak

Breed assortiment

Levering van 3 machines bij groentezaak Bos te Vleuten

2020-11-04Al jaren is de groentezaak van Jan Bos in het Utrechtse Vleuten een trouwe afnemer van onze producten en service. Zo werd er onlangs besloten om enkele machines in de snijkeuken te vervangen voor nieuwe en gereviseerde machines. Hiervoor kreeg Tolkamp Snijkeukentechniek BV wederom het vertrouwen voor de levering. 
De levering omvatte de volgende machines:

 

Groentecentrifuge Kronen

Kronen RVS slacentrifuge / groentecentrifuge

Deze geheel RVS Kronen groentecentrifuge is voorzien van een nieuwe centrifugemotor, heeft nieuwe lagers en oliekeerringen en heeft nieuwe electrische besturing. Deze machine wordt altijd standaard geleverd met een nieuwe blauwe centrifugemand.

 

Master rauwkostsnijmachine

Tafelmodel Master rauwkostsnijmachine met opvangbak

 

De Master rauwkostsnijmachine vervangt de Dito rauwkostsnijmachine. Het grootste deel van de messen werd passend gemaakt voor deze machine. Uiteraard werden er ook een aantal mesplaten vernieuwd.

 

Groentesnijmachine Duurland SN-1

Duurland groentesnijder op de voorgrond en op de achtergrond de Master rauwkostsnijder.

Door het vervangen van de Duurland twee-kops snijmachine door een eenkops groentesnijder ontstond er extra ruimte in de snijkeuken, terwijl de snijmogelijkheden niet minder werden. Alle messen van de tweekops konden weer gebruikt worden in de eenkops groentesnijmachine.

Heeft u een vraag?

Neem contact op!

+31 (0) 575 46 24 79 tolkamp@tolkampbv.nl