Meer dan 35 jaar ervaring

Dé specialist in de AGF sector

Klantgerichte aanpak

Breed assortiment

Keurslager koopt machine voor het maken van salade

2021-02-22Dat niet alleen groentevakmensen en horecabedrijven investeren in een uitstekende machine voor het maken van hun salades, bewijst een Gelderse Keurslager. De MASTER rauwkostsnijmachine is voor deze slagerij met een groente-afdeling een ideale machine voor het maken van salades die zij kunnen combineren met het vlees voor bijvoorbeeld een barbeque. 

 

Machine voor het maken van salade, de MASTER, vervangt vorige rauwkostsnijmachine

Na meer dan 10 jaar gebruik te hebben gemaakt van een destijds, door ons geleverde, gereviseerde rauwkostsnijmachine van een ander merk, werd er door deze keurslager opnieuw gekozen voor een machine om hun salades te maken. Dit maal viel de keuze op een nieuwe machine, de MASTER rauwkostsnijmachine, welke de inmiddels versleten vorige machine vervangt. De messchijven van de vorige machine zijn op de nieuwe machine afgesteld en de messen werden geslepen. 

 

De MASTER groentesnijder

Al meer dan 25 jaar verkopen wij in Nederland de MASTER rauwkost snijmachine aan voornamelijk groentezaken, horecazaken en snijbedrijven. Het tafelmodel rauwkost snijmachine Master is een ideale kleine snijmachine voor het makkelijk en snel snijden van groenten en fruit voor salades. De machine neemt u veel werk uit handen doordat u niet meer met de hand hoeft te snijden. Mede vanwege de grote hoeveelheid mogelijkheden met de voor deze machine leverbare messchijven is het mogelijk om schijven, blokjes, golfjes en reepjes te snijden, als ook te raspen en fijnraspen. Dit gebeurt op een snelle en juiste wijze, zonder dat de natuurlijke kwaliteiten van de producten verloren gaan.

Via de 70 milimeter ronde buisinvoer van deze machine voor het snijden van salade kunnen langwerpige producten versneden worden. Om een perfecte hygiëne en een gemakkelijke reiniging te waarborgen, is deze groentesnijder gemaakt uit RVS en zijn het schijvenhuis en de verwijderbare deksel van een speciale legering voorzien.
De groentesnijder wordt bediend met drukknopschakelaars, welke onder een lage spanning staan. Een magnetische veiligheid zorgt ervoor dat de machine niet kan werken wanneer de deksel geopend wordt. Tevens is de groentesnijder uitgerust met een veiligheid op de duwer; telkens wanneer de duwer omhoog getrokken wordt, stopt de machine.

 

Altijd scherpe messen

Een groot voordeel is dat de messen makkelijk van de schijven zijn los te schroeven. Hierdoor kunnen deze messen geslepen worden en dit komt, vanwege de scherpe messen, de kwaliteit en de houdbaarheid van het gesneden product ten goede. Het gesneden product heeft door deze scherpe messen een fris aanzien.

Deze machine voor het snijden van salade biedt vanwege zijn grote scala aan snijschijven een ideale oplossing voor diverse rauwkostsalades.

 

Kenmerken en mogelijkheden van de Master groentesnijder

  • Kleine tafelmachine welke weinig plaats inneemt.
  • Grote verscheidenheid aan mogelijkheden door diverse snijschijven.
  • Hoge productiecapaciteit
  • Grote variatie in snijmogelijkheden en snijdikte
  • Messen zijn eenvoudig los te halen, zodat deze te slijpen zijn. Tevens kan hierbij de aanslag onder de messen verwijderd worden.

Heeft u een vraag?

Neem contact op!

+31 (0) 575 46 24 79 tolkamp@tolkampbv.nl