Meer dan 35 jaar ervaring

Dé specialist in de AGF sector

Klantgerichte aanpak

Breed assortiment

Groentensnijmachine voor versboerderij

2020-11-20Een complete keukenverbouwing en uitbreiding van de activiteiten deden een eigenaresse van een Brabantse versboerderij kiezen voor een groentensnijmachine voor het verwerken van hun te snijden groenten. 

 

Groentensnijmachine met nieuwe messchijven.

Tolkamp snijkeukentechniek BV levert groentesnijmachines zoals de klant dit graag wil. Deze versboerderij had slechts 3 maten nodig; een 3 mm koolplaat, een 4 mm andijvie/prei messchijf en een julienne / stift mesplaat met een 4 x 4 mm snit.
Al deze nieuw gegoten messchijven zijn voorzien van nieuwe messen, en afgesteld op de machine, zodat een perfecte snit gewaarborgd is.

 

Groentensnijmachine type Duurland

Met de groentensnijmachine van het type Duurland kunt u in een kort tijdbestek een grote hoeveelheid diverse soorten groenten en fruit in verschillende diktes en vormen snijden. Dit tot wel 400 kg per uur.
Voor deze groentesnijmachine zijn verschillende messchijven leverbaar. Deze zijn te gebruiken voor het snijden van schijven en stiften. De messchijven zijn snel en eenvoudig te verwisselen. De doordachte snijtechniek zorgt voor een perfecte snit en kwalitatief optimaal eindproduct.
Deze universele groentesnijmachine wordt veelal gebruikt in AGF-zaken, groentesnijbedrijven, grootkeukens en catering, .

Capaciteitsindicatie per snijkop:
* Bladgroente ca. 75-125 kg./uur
* Kool, prei, rabarber ca. 150-300 kg./uur
* Knolgewassen ca. 250-400 kg./uur

De groentesnijmachine is uitgevoerd in een geheel dichte RoestVastStalen (RVS) kast op een stabiel frame met ruimte voor een opvangbak. Tevens is er een extra beschermkap aan de voorkant onder de voorkap aangebracht, zodat men ook niet van onderen bij de eventueel draaiende mesplaat komen kan.

De motor is een remmotor, welke onmiddellijk stopt wanneer er een voorkap wordt geopend of wanneer de stopknop wordt ingedrukt.

De snijkap is afneembaar voor snelle reiniging.

 

Heeft u een vraag?

Neem contact op!

+31 (0) 575 46 24 79 tolkamp@tolkampbv.nl