Meer dan 35 jaar ervaring

Dé specialist in de AGF sector

Klantgerichte aanpak

Breed assortiment

Dubbele spoelbak vervangt 2 wastroggen

2021-07-04

De 2 wastroggen in de snijkeuken van een Noord-Hollandse groentezaak begonnen te scheuren en dus te lekken. Tevens begonnen deze steeds meer af te hangen. Ze waren dus aan vervanging toe.
Helaas was dat makkelijker gedacht dan gedaan. Deze RVS wastroggen hadden nogal een grote inhoud en men wilde graag deze grootte in de nieuwe situatie behouden.

 

Dubbele spoelbak RVS aan de muur

Ook was men gebonden aan een maximale breedte en een maximale diepte. Standaard bleek er geen nieuwe dubbele spoelbak te vinden met twee spoelbakken met een spoelbakmaat van 600 x 500 en 300 mm diep.

 

Dubbele spoelbak moest nog worden aangepast

Bij Tolkamp weten we wel raad met deze situatie. We konden een nieuwe dubbele spoelbak wel op maat maken, maar hier hing een behoorlijk prijskaartje aan. Navraag bij een van onze leveranciers leverde een (gunstiger geprijsde) gebruikte RVS spoelbak op. Deze moest nog wel wat aangepast worden.
Zo hebben we de oude kraangaten dicht gemaakt en werden de poten verhoogd en nieuwe stelvoeten onder de dubbele spoelbak gelast. Tevens zijn er aan de voorkant en rechterzijkant RVS platen bevestigd, zodat men niet tegen de bakken aankeek.

 

Dubbele RVS spoelbak staand

 

Het resultaat is een mooie staande dubbele RVS spoelbak met 2 bakken van elke 60 x 50 cm en 30 cm diep. Goed voor ongeveer 90 liter water per bak!

Heeft u een vraag?

Neem contact op!

+31 (0) 575 46 24 79 tolkamp@tolkampbv.nl