Meer dan 35 jaar ervaring

Dé specialist in de AGF sector

Klantgerichte aanpak

Breed assortiment

Blokjes snijden geen probleem voor Master rauwkost snijmachine

2021-07-07

Zie je op internet een nieuwe goedkope rauwkost snijmachine staan, blijkt na aanschaf dat het deze machine niet lukt om blokjes te snijden.....

Dit overkwam een Noord-Hollandse groenteman. De machine had wel messen voor het snijden van blokjes, blijkbaar alleen geschikt voor zachte producten, want toen het aankwam op het snijden van een harder product, zoals wortelen, hield deze rauwkostsnijmachine er spontaan mee op. Het gevaar was zelfs dat de motor van deze machine zou kunnen doorbranden.

Aangezien deze groentevakman al vaker snijmachine gerelateerde producten bij ons, Tolkamp snijkeukentechniek, had besteld, nam hij contact op voor een andere rauwkost snijmachine.
De Master rauwkost snijmachine wordt al meer dan 25 jaar door ons verkocht aan groente verwerkende bedrijven. Onze klanten kunnen, vanwege de vele mogelijkheden en kracht van de machine een grote diversiteit aan rauwkost salades aanbieden.

 

Blokjes snijden van wortelen 

blokjes van wortelen snijden met de Master rauwkostsnijmachine

Na de test met wortelen, was de groenteman overtuigd en kocht de nieuwe Master. De andere machine (rechts op de foto) werd daarna aangeboden op Marktplaats.

Heeft u een vraag?

Neem contact op!

+31 (0) 575 46 24 79 tolkamp@tolkampbv.nl