Meer dan 35 jaar ervaring

Dé specialist in de AGF sector

Klantgerichte aanpak

Breed assortiment

aardappel schrapmachine in nieuwe winkel

2021-08-17

Wanneer je verhuisd naar een ander, groter, pand in de stad, wil je er ook voor zorgen dat je je klanten wat meer kunt bieden. Aangezien er in de vorige winkelruimte geen mogelijkheid was om zelf aardappelen te schrappen, koos deze Enschedese groentespecialist er nu voor om in de nieuwe verwerkingsruimte dit te gaan doen met een Duurland aardappel schrapmachine.
In de nieuwe ruimte is een afvoerput aanwezig en kan de schrapmachine worden aangesloten op een waterkraan en stroom.

De RVS werktafels, ook ooit door ons gemaakt, konden uit de vorige keuken worden meegenomen en passen goed in de nieuwe keuken. Hierdoor bleef er ruimte voor een schrapmachine.

 

Aardappel schrapmachine geheel gereviseerd

De Duurland aardappel schrapmachine zoals bij deze klant geleverd heeft een capaciteit van 10 kilo aardappelen per schrapbeurt. Het schrappen van de aardappelen of wortelen is binnen 2 minuten klaar. Dit maakt dit model Duurland aardappel schrapmachine zeer geschikt voor cafetaria's en restaurants die zelf hun aardappelen verwerken.
De schrapmachine zoals bij deze groentezaak geleverd is door ons volledig gereviseerd. De aluminium gietstukken worden gestraald en opnieuw gelakt en de RVS kast wordt opnieuw gebruikt. Onbruikbare delen worden gerecycled. Wij vervangen altijd het electrische gedeelte, zoals de motor, bekabeling en schakelaar. Ook wordt het schrapgedeelte geheel vernieuwd.

Heeft u een vraag?

Neem contact op!

+31 (0) 575 46 24 79 tolkamp@tolkampbv.nl