+31 (0) 575 46 24 79

Machines met ervaring

De laatste maanden komen bij ons steeds vaker ondernemers met defecte machines. Deze werden hen op internet (bij bijvoorbeeld marktplaats, een veiling) als zijnde een goede gebruikte machine aangeboden….. Helaas realiseerden zij zich achteraf pas dat er aan deze “goedkope” machines veel (onzichtbare) gebreken zaten.

Koopt u bij ons een van de machines met ervaring, hoeft u niet bang te zijn voor niet op te lossen gebreken. Onze gereviseerde machines:

  • Zijn zo goed als nieuw. Doordat de belangrijkste onderdelen vervangen worden kunnen ze weer vele jaren mee.
  • Kennen een garantieperiode. Hierdoor worden de zich eventueel nog voordoende problemen zonder kosten opgelost. Ook na de garantieperiode geven wij in ieder geval wel thuis als u problemen met uw aankoop heeft!
  • Worden geleverd met factuur. U heeft dan een bewijs van aankoop en kunt u eventueel in aanmerking komen voor een investeringsaftrek (vanaf € 2.300,- (excl. BTW) al een voordeel van 28%)

Machines die bij een collega ondernemer hun dienst bewezen hebben, kunnen vaak nog jaren mee. Zeker als ze goed nagekeken worden en de slijtdelen (bijv. lagers) en motor(en), vervangen worden door nieuwe onderdelen.

Als u een ervaren machine van Tolkamp Snijkeukentechniek koopt, koop u niet alleen een machine, maar ook:
… een machine die technisch geheel nagekeken is;
… indien van toepassing, lagers en motoren vervangen zijn;
… een machine waar wij garantie op verlenen.

Kortom, onze, bijna 35-jarige, ervaring, zorgt er voor dat u ook met een onze machines met ervaring prettig kunt werken!

Hieronder ziet u ons aanbod van ervaren machines op 13 februari 2019: