+31 (0) 575 46 24 79

Viszaak kiest wederom voor groentesnij apparaat

Een tweede groentesnijmachine verlicht het snijwerk voor deze viswinkel nog meer.
Groentesnij apparaat bij viszaak voor 3 mm kool en fijne andijve en prei.

Groentesnij apparaat voor viszaak in België

Met enige regelmaat levert Tolkamp snijkeukentechniek machines in het buitenland, met name in België. Dit keer werd ons verzocht een groentesnij apparaat te leveren in een plaats nabij Brussel. In deze plaats, nabij de Vlaams-Waalse grens werd al jaren gebruik gemaakt van een groentesnij apparaat. Dit beviel zo goed dat er bij de opening van een tweede zaak in een andere plaats werd besloten om wederom in een groentesnijder te investeren.

 

Groentesnij apparaat op maat

Groentesnij apparaat met open kap en messchijf voor andijvie en prei.

Tolkamp snijkeukentechniek BV levert groentesnijmachines zoals de klant dit graag wil. Deze viszaak had slechts 2 maten nodig; een 3 mm koolplaat en een 4 mm andijvie/prei messchijf. Ook voor hun huidige machine waren nog 2 messchijven met dezelfde maten nodig. Uiteraard kunnen wij dit leveren, met als gevolg dat er twee keer twee verschillende nieuwe mesplaten geleverd konden worden. Deze nieuw gegoten messchijven worden voorzien van nieuwe messen, en afgesteld op de machine, zodat een perfecte snit gewaarborgd is.

 

Groentesnij apparaat type Duurland

Met de groentesnijmachine van het type Duurland kunt u in een kort tijdbestek een grote hoeveelheid diverse soorten groenten en fruit in verschillende diktes en vormen snijden. Dit tot wel 400 kg per uur.
Voor deze groentesnijmachine zijn verschillende messchijven leverbaar. Deze zijn te gebruiken voor het snijden van schijven en stiften. De messchijven zijn snel en eenvoudig te verwisselen. De doordachte snijtechniek zorgt voor een perfecte snit en kwalitatief optimaal eindproduct.
Deze universele groentesnijmachine wordt veelal gebruikt in AGF-zaken, groentesnijbedrijven, grootkeukens en catering, .

Capaciteitsindicatie per snijkop:
* Bladgroente ca. 75-125 kg./uur
* Kool, prei, rabarber ca. 150-300 kg./uur
* Knolgewassen ca. 250-400 kg./uur

De groentesnijmachine is uitgevoerd in een geheel dichte RoestVastStalen (RVS) kast op een stabiel frame met ruimte voor een opvangbak. Tevens is er een extra beschermkap aan de voorkant onder de voorkap aangebracht, zodat men ook niet van onderen bij de eventueel draaiende mesplaat komen kan.

De motor is een remmotor, welke onmiddellijk stopt wanneer er een voorkap wordt geopend of wanneer de stopknop wordt ingedrukt.

De snijkap is afneembaar voor snelle reiniging.