+31 (0) 575 46 24 79

Nieuwe groentenwasser voor groentespeciaalzaak

Nieuwe groentenwasser GWA2 vervangt defecte oude wasser.
Groentenwasser met centrifuge naast de wasbak

Groentenwasser in ideale opstelling

De groentenwasser voor een klant in Noord-Brabant is in een ideale opstelling geplaatst. Naast de wasbak waar de RVS beugel van deze groentenwasser GWA2 geplaatst is, staat een industriële groentecentrifuge om de gewassen groenten te ontdoen van waswater.

Deze verbeterde versie groentewasser, de opvolger van de Tolko groentewasmachine, is in deze snijkeuken de vervanger van dit vorige model. De vorige groentewasser begaf het na vele jaren trouwe dienst en aangezien men snel een andere nodig had, werd er besloten om de nieuwe groentewasser, dezelfde dag nog, op te sturen. De machine werd eenvoudig door de klant zelf aan de muur bevestigd. Uiteraard werd door ons naderhand gekeken of alles goed was gegaan!

 

Groentenwasser in dubbele spoelbak

De groentewasser GWA2 bij de klant in de spoelbak.

 

Groentenwasser GWA2 kenmerken:

  • Ontdoet gesneden en gewassen product perfect van zand. De GWA2 groentenwasser zorgt voor een schoon gewassen gesneden product.
  • Tijdbesparend. Tijdens het wassen van de groenten kunt u gerust iets anders gaan doen. Een door u ingestelde timer bepaald de wastijd.
  • Verwarmd het water niet. Vanwege zijn lage energieverbruik en dus het nauwelijks verwarmen van de motor, zal de temperatuur van het waswater ook niet stijgen
  • Energiezuinig. Verbruikt minder dan de helft aan energie in vergelijking met de vorige modellen. De groentewasser heeft vanwege zijn andere manier van luchtverplaatsing dezelfde waskracht behouden.
  • Stil. Door het gebruik van een speciaal voor dit doel uitgezochte soort motor maakt deze machine nagenoeg geen geluid.
  • Geschikt voor continue gebruik. Heeft u veel groenten te wassen? Dit is geen probleem voor deze groentenwasser! Hij kan zelfs continu doorwassen als u bijvoorbeeld gebruik maakt van twee stuks (of meer) wasbakken met te wassen product.

Hoewel de machine iets groter is dan het vorige model, de Tolko groentewasser, is deze machine makkelijk te plaatsen op de plek van het vorige apparaat. Heeft u al een wasbeugel van een vorig model, dan hoeft u hiervoor geen nieuwe RVS beugel aan te schaffen.