+31 (0) 575 46 24 79

Groentewasser GWA2 wordt steeds vaker verkocht.

Veel verkochte groentewasser gaat naar een groentezaak
In het midden staat een groentencentrifuge, rechts hangt de GWA2 groentewasser om de groenten wassen

Groenten wassen 2.0 voor groentezaak in Brabant.

Voor de zoveelste keer is er dit jaar weer een machine voor het groenten wassen geleverd aan een groentewinkel. Ditmaal is bij een groentezaak in Noord-Brabant de groentewasser van Tolkamp Snijkeukentechniek geleverd. Nadat de vorige (Groko) groentewasser het na ongeveer 20 jaar had begeven, werd er gekozen voor de nieuwe dimensie in het groenten wassen: De GWA2 groentewasmachine.  Uiteraard speelde de uiterst gunstige kenmerken van deze machine voor groenten wassen een rol. Wat ook meespeelde bij de keuze van deze groenteman was de snelle levering van deze machine nadat de vorige was doorgebrand.

Kenmerken van groenten wassen met de GWA2

Muurmodel GWA2 voor groenten wassen

De groentewasmachine GWA2 heeft de volgende gunstige kenmerken:

  • Ontdoet gesneden en gewassen product perfect van zand. De GWA2 groentewasser zorgt voor een schoon gewassen gesneden product.
  • Tijdbesparend. Tijdens het wassen van de groenten kunt u gerust iets anders gaan doen. Een door u ingestelde timer bepaald de wastijd.
  • Verwarmd het water niet. Vanwege zijn lage energieverbruik en dus het nauwelijks verwarmen van de motor, zal de temperatuur van het waswater ook niet stijgen
  • Energiezuinig. Verbruikt minder dan de helft aan energie in vergelijking met de vorige modellen. De groentewasser heeft vanwege zijn andere manier van luchtverplaatsing dezelfde waskracht behouden.
  • Stil. Door het gebruik van een ander soort motor maakt deze machine nagenoeg geen geluid.
  • Geschikt voor continue gebruik. Moet u veel groenten wassen? Dit is geen probleem voor deze groentewasser! Hij kan zelfs continu doorwassen als u bijvoorbeeld gebruik maakt van twee stuks (of meer) wasbakken met te wassen product.

Hoewel de machine iets groter is dan het vorige model, de Tolko groentewasser, is deze machine makkelijk te plaatsen op de plek van het vorige apparaat. Heeft u al een wasbeugel van een vorig model, dan hoeft u hiervoor geen nieuwe RVS beugel aan te schaffen.

 

Groenten wassen in een RVS wasbak.

Groenten wassen (rechts) en daarna centrifugeren (links)!