+31 (0) 575 46 24 79

MASTER vervangt DITO TRS

De MASTER groente snijmachine maakt gebruik van dezelfde messen.
Groente snijmachine MASTER op werktafel

Groente snijmachine MASTER neemt werk DITO TRS over.

Toen het tafelmodel groente snijmachine DITO TRS van een Brabantse groentezaak defect ging, twijfelde de eigenaresse niet om deze machine te vervangen door een nieuwe tafelmodel groente snijmachine van het, in de AGF wereld veel gebruikte, merk MASTER. Het grote voordeel bleek te zijn dat de snijbladen van de vorige groente snijmachine perfect bleken te passen op de nieuwe machine. Nu kon de eigenaresse haar salades op dezelfde wijze blijven maken zoals zij gewend was van haar vorige machine.

 

Groente snijmachine biedt veel creativiteit.

Groente snijmachine MASTER met opvangbak   Groente snijmachine van zijkant gezien

Met de MASTER rauwkostsnijmachine is het mogelijk om uw salades in een zo kort mogelijke tijd te snijden en te voorzien van nuttige snijvormen in allerlei formaten.

Messen voor MASTER

Zo snijdt deze machine zonder problemen plakken, blokjes, wafels, julienne, strippen en kan deze ook raspen in diverse maten. Vanwege deze grote variëteit aan mogelijkheden is het daarom ook niet verwonderlijk dat deze machine al ruim 25 jaar veel gebruikt wordt in groentezaken en horeca bedrijven. Deze groentesnijder is geschikt voor veel en dagelijks gebruik.

Altijd scherpe messen

Een groot voordeel is dat de messen makkelijk van de schijven zijn los te schroeven. Hierdoor kunnen deze messen van het snijblad los gemaakt en geslepen worden en dit komt, vanwege de scherpe messen, de kwaliteit en de houdbaarheid van het gesneden product ten goede. Het gesneden product heeft door deze scherpe messen een fris aanzien en zal minder snel aan derving onderhevigt zijn.

Deze groente snijmachine biedt vanwege zijn grote scala aan snijschijven een ideale oplossing voor het snijden van diverse rauwkostsalades.

 

Kenmerken en mogelijkheden van de Master groente snijmachine

  • Kleine tafelmachine welke weinig plaats inneemt.
  • Grote verscheidenheid aan mogelijkheden door diverse snijschijven.
  • Hoge productiecapaciteit
  • Grote variatie in snijmogelijkheden en snijdikte
  • Messen zijn eenvoudig los te halen, zodat deze te slijpen zijn. Tevens kan hierbij de aanslag onder de messen verwijderd worden.