+31 (0) 575 46 24 79

Groentezaak kiest voor nieuwe groentesnijder

Winkel wil op nieuwe locatie de productie van gesneden groenten verhogen
Greontesnijder in snijkeuken met daarnaast een RVS spoelbak

Groente snijder voor speciaalzaak

Een Gelderse groentespecialist pakte het bij de opening van zijn nieuwe winkel meteen goed aan: Hij koos voor een eenkops groente snijder van Tolkamp Snijkeukentechniek BV.

 

Groente snijder Duurland nieuw binnen winkel

In de vorige winkel werd alleen gebruik gemaakt van een rauwkostsnijder en werd er veel met de hand gesneden. Om het snijden van groenten toch te vergemakkelijken, was de keuze voor een Duurland groentesnijder een logische keuze. Deze machine, voor het machinaal snijden van rode en witte kool, andijvie, prei, wortelen, snijbonen, uien, champignons enz., verhoogt in ieder geval de uurproductie van deze groentezaak.

Groente snijder met opvangbak.      Groente snijder naast spoelbak

Uiteraard werd de machine geleverd met de nu weer leverbare witte 16 liter opvangbakken. Ook werden er nieuwe mesplaten bij deze machine geleverd, zodat men met deze machine nog tientallen jaren vooruit kan! Voor de mesplaten gaat men gebruik maken van een speciaal hiervoor gemaakte, en makkelijk toegankelijke, meskapstok.

 

Omschrijving groente snijder Duurland

Met de groente snijder van het type Duurland kunt u in een kort tijdbestek een grote hoeveelheid diverse soorten groenten en fruit in verschillende diktes en vormen snijden. Dit tot wel 400 kg per uur.
Voor deze groentesnijmachine zijn verschillende messchijven leverbaar. Deze zijn te gebruiken voor het snijden van schijven en stiften. De messchijven zijn snel en eenvoudig te verwisselen. De doordachte snijtechniek zorgt voor een perfecte snit en kwalitatief optimaal eindproduct.
Deze universele groente snijder wordt veelal gebruikt in AGF-zaken, groentesnijbedrijven, grootkeukens en catering, .

Capaciteitsindicatie per snijkop:
* Bladgroente ca. 75-125 kg./uur
* Kool, prei, rabarber ca. 150-300 kg./uur
* Knolgewassen ca. 250-400 kg./uur

De groente snijder is uitgevoerd in een geheel dichte RoestVastStalen (RVS) kast op een stabiel frame met ruimte voor een opvangbak. Tevens is er een extra beschermkap aan de voorkant onder de voorkap aangebracht, zodat men ook niet van onderen bij de eventueel draaiende mesplaat komen kan.

De motor is een remmotor, welke onmiddellijk stopt wanneer er een voorkap wordt geopend of wanneer de stopknop wordt ingedrukt.

De snijkap is afneembaar voor snelle reiniging.

Wilt u meer weten over deze machine? Of wenst u een demonstratie? Dan kunt u contact met mij opnemen.