+31 (0) 575 46 24 79

Opvangbak voor groenten

Na enkele jaren levert Tolkamp weer de welbekende bakken voor gesneden groenten.
Groente opvangbak onder de snijmachine

Groente opvangbak weer leverbaar

Vanaf vandaag is de welbekende groente opvangbak voor de staande modellen groentesnijder zoals van de merken Duurland en Eillert weer leverbaar. Deze bak, met een inhoud van 16 liter, is gemakkelijk onder de snijmachine te plaatsen, waardoor het gesneden product in een makkelijk te verwerken hoeveelheid wordt opgevangen. Ook wordt deze bak veel gebruikt voor het mengen van salades.

 

1 kops groentesnijder Duurland

 

Groente opvangbak ideaal om de beschadigde, verkleurde en vaak kapotte bakken te vervangen!

Wilt u weer met frisse bakken uw gesneden groenten verwerken? Met dezelfde grootte, bijna dezelfde vorm, makkelijk in elkaar te stapelen, en dus op te bergen, is de nieuwe opvangbak van Tolkamp snijkeukentechniek hiervoor ideaal!.
Vanwege de lange tijd niet meer te leveren bakken, werkt momenteel een groot deel van de AGF specialisten nog met oude, door groenten verkleurde en vaak beschadigde of kapotte bakken. Dit komt vaak niet professioneel over op de klant, mocht deze een kijkje nemen in uw snijkeuken. Nu is er de mogelijkheid weer om deze bakken te vervangen!

Onze bakken voor gesneden groenten zijn geschikt voor voedselverwerking en passen makkelijk in een vaatwasmachine.

 

Groente opvangbak was jaren niet leverbaar.

De 16 liter opvangbak was enkele jaren niet meer leverbaar. Aangezien wij bij Tolkamp gespecialiseerd zijn in het leveren van producten voor de AGF speciaalzaken en omdat wij het belangrijk vinden dat AGF-specialisten hun werk effectief kunnen doen, is er veel moeite gedaan om deze bakken weer leverbaar te krijgen. Zo werd er bij onze klanten vaak gevraagd of zij al een geschikte bak hadden kunnen vinden, want een alternatief zou ook goed kunnen zijn. Helaas bleek nergens deze bak of alternatieve bak te vinden.
Bij een bezoek aan een van mijn klanten, kwam de oplossing. Een witte plastic groente opvangbak met dezelfde afmetingen als de bak welke oorspronkelijk leverbaar was. Deze groente opvangbak paste weer zoals vanouds onder de groentesnijmachine.