+31 (0) 575 46 24 79

Duurland mes nog steeds leverbaar

Tolkamp snijkeukentechniek BV maakt nieuwe messchijven en levert losse Duurland messen
Duurland mes voor kool. Duurland mes

Duurland mes

Hoewel de oorspronkelijke Duurland machinefabriek voor groentebewerkingsmachines niet meer bestaat levert Tolkamp snijkeukentechniek BV nog steeds machines en onderdelen van deze bijna onverwoestbare kwaliteitsmachines. Tevens repareren we en onderhouden we deze machines.
Een belangrijk onderdeel van onze leveringen is het leveren van het originele Duurland mes. Deze messen, evenals de mesplaten, kunnen wij zowel nieuw als gebruikt (indien voorradig) leveren.
De messchijven laten wij gieten en kunnen wij dusdanig bewerken dat wij deze in vele gewenste snijmaten kunnen leveren.

 

Duurland mes voor het snijden van kool

Duurland koolmesplaat. Duurland mesDit mes is leverbaar in de maten 1, 2 en 3 mm en, op aanvraag, leverbaar in maten tussen 1 en 3,5 mm. Hoewel dit Duurland mes over het algemeen gebruikt wordt voor het snijden van koolsoorten is deze tevens geschikt voor het snijden van diverse producten:

Als voorbeeld:

1 mm: rode kool, komkommer, wortelen, bieten.

2 mm: witte kool, rode kool, savooiekool, snijbonen, spekbonen, pronkbonen, komkommer, wortelen, bieten.

3 mm: witte kool, uien, snijbonen, spekbonen, pronkbonen, savooiekool.

 

 

 

 

Duurland koolmes Duurland mesDe messen voor deze Duurland koolplaat zijn los leverbaar en ook als set van 6 stuks.

 

 

 

 

 

 

 

Duurland mes voor het snijden van andijvie en prei

Preimesplaat Duurland mesDit Duurland mes is leverbaar in de maten 4 en 8 mm en, op aanvraag, leverbaar in maten tussen 2 en 10 mm. Hoewel deze messchijf over het algemeen gebruikt wordt voor het snijden van andijvie en prei is deze tevens geschikt voor het snijden van diverse producten:

Als voorbeeld:

4 mm: rauwkost-andijvie, witlof, chinese of spitskool (om te stoven).

8 mm: andijvie, prei, rabarber.

 

 

 

 

Duurland Preimes Duurland mesDe messen voor deze andijvie/prei mesplaat zijn los leverbaar en ook als set van 2 stuks.

 

 

 

 

 

 

 

Duurland mes voor het snijden van stiften

reepjesmes Duurland voor het snijden van strippen Duurland mesLinkse afbeelding   Duurland hutspotmes, stiftmes grof

Stiftmesschijf met twee messsen. Uitvoering van dit reepjesmes standaard in twee maten verkrijgbaar. Geschikt voor het snijden van producten in een maat van 4 bij 4 mm en 6 x 6 mm. Dit Duurland mes wordt veel gebruikt voor koolraap, aardappelen en winterwortelen.

 

Rechtse afbeelding

Stiftmesschijf / stiftmesplaat met enkel mes en stiftkam, geschikt voor het snijden van producten in een maat van 8 bij 8 mm. Veel gebruikt als koolraapmes en ook voor aardappelen en winterwortelen ( hutspotmes )

 

 

stiftmes met 3 gaten voor Duurland groentesnijder. Duurland mes Meskam in verschillende maten voor Duurland groentesnijder

Linkse afbeelding

Het stiftmes is het hoofdmes voor de stiftschijf van een groentesnijder van het merk Duurland. Afhankelijk van de snijmaat heeft elke mesplaat twee stuks hoofdmessen (4 x 4 mm en 6 x 6 mm) of een stuks hoofdmes (8 x 8 mm)

 

Rechtse afbeelding

Getande meskam voor stiftmesplaten. Verkrijgbaar in de maten 4 mm, 6 mm en 8 mm

 

 

 

Duurland speciaal mes voor uien

uienmesplaat Duurland. Mesplaat met 4 messen. Duurland mes uienmes los voor Duurland Uienmesplaat met een afstelling van 3 mm. Ideale afstelling voor uienringen.

Alleen voor Duurland machines welke met een kleine snijkop zijn uitgevoerd. Dit zijn voornamelijk de 2-kops modellen en modellen met meer snijkoppen.

In combinatie met uientoevoerdeksel.

 

 

 

 

 

Duurland speciaal mes voor snijbonen

Snijboonmesplaat met 8 messen voor Duurland. Duurland mes. Snijbonenmes los voor Duurland snijbonenplaat. Duurland mes.Duurland mes voor het snijden van snijbonen, snijdikte 3 mm. Snijdt voornamelijk en snel snijbonen, spekbonen en pronkbonen.

Alleen voor Duurland machines welke met een kleine snijkop zijn uitgevoerd. Dit zijn voornamelijk de 2-kops modellen en modellen met meer snijkoppen.

In combinatie met snijbonentoevoerdeksel.