+31 (0) 575 46 24 79

Frietaardappelen schillen met een Duurland aardappel schilmachine

Cafetaria vervangt vorige Duurland schiller voor een gereviseerde van Tolkamp
Aardappelschilmachine op de plek van de vorige

Aardappel schilmachine voor cafetaria

Al vele jaren maakte een cafetaria, welke eigen gesneden friet verkoopt, gebruik van een Duurland aardappel schilmachine om hun friet aardappelen te schillen. De vorige machine werd destijds overgenomen van een collega welke stopte, voor een bedrag van slechts 250 gulden!
Je zou dus zeggen dat deze vorige Duurland aardappel schilmachine nu zijn beste tijd wel gehad zou hebben. Maar niets bleek minder waar. Deze Duurland schilmachine blijft het doen. Besloten werd om te kiezen voor een nieuwe schilmachine en de vorige machine nog dusdanig te repareren dat deze als extra machine gebruikt kan worden.

 

Aardappel schilmachine past op de plaats van de vorige

Aangezien de door ons geleverde machine nog steeds de afmetingen heeft van zijn voorganger, bleken er geen aanpassingen in de keuken van de cafetaria te hoeven worden gedaan. De aardappel schilmachine met alle aansluitingen paste perfect op de plek van de vorige machine.

aardappel schilmachine past perfect op de oude stek!

De vorige machine werd door ons meegenomen voor alleen de noodzakelijke reparaties. Nadat de werking van deze machine gecontroleerd was bleek dat bij deze aardappel schilmachine de plaat en de wand opnieuw gedaan moest worden, een nieuwe V-snaar nodig had, het deurrubber en het inworprubber vervangen diende te worden en dat de onderkant een nieuwe RVS plaat kon gebruiken.

Deze, al meer dan 30 jaar oude schilmachine, kan na deze ingreep dus weer een flink aantal jaren mee.

 

Duurland aardappel schil- en schrapmachines

Net zoals deze klant kiest de professionele gebruiker vaak voor een Duurland schil- of schrapmachine. Ook na tientallen jaren gebruik blijken deze machines goed bestand tegen de krachten die vrijkomen bij het schrappen of schillen van de aardappelen. Ook vormt het water en het zetmeel geen probleem voor de machine. Vaak is zelfs een oude machine nog goed door ons te repareren, aangezien wij beschikken over een grote hoeveelheid onderdelen voor deze machines. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw Duurland machine!