+31 (0) 575 46 24 79

Verpakte geschrapte aardappelen voor coöperatie.

Bedrijf bouwt voormalig toiletruimt om tot aardappel schrap- en inpakruimte.
Schrapmachine van de aardappel inpaklijn

Aardappel inpaklijn in oude toiletruimte

De voormalige dubbele toiletruimte van een Gelderse aardappelteler met boerderijverkoop is omgebouwd tot een ruimte met een geschrapte aardappel inpaklijn. Aangezien het toilet op een verhoging stond, er een wateraansluiting en een (grote) afvoer aanwezig was, bleek de Omega PP10T schrapmachine perfect op deze plaats te kunnen staan.

 

Omega schrapmachine van de aardappel inpaklijn

 

Aardappel inpaklijn met schrapmachine en vacuümeer machine.

Met de aankoop van de schrapmachine en het vacuümeer apparaat kunnen deze ondernemers hun geschrapte aardappelen vacuüm verpakken in de door hen gekozen hoeveelheden.

De OMEGA PP10T schrapmachine is een aardappelschrapmachine met een capaciteit van ongeveer 10 kg per keer. Deze goede kwaliteit aardappelschrapmachine is gunstig geprijst en voldoet aan de CE-normering. Zowel de schijf als wand zijn voorzien van een ruwe laag zodat het schrappen van de aardappelen slechts een korte tijd in beslag neemt. De buitenkant van deze machine is uitgevoerd in RVS. De machine heeft een doorzichtige deksel, zodat de voortgang van het schrappen goed te volgen is. De RVS opvangbak met zeef zit aan de onderzijde van deze schrapmachine, zodat deze weinig plaats inneemt.
De Omega PP10T aardappelschrapmachine is leverbaar in 230 Volt (lichtnet) en 400 Volt (krachtstroom) aansluiting.

 

Vacuüm machine uit de aardappel inpaklijn

Het vacuümeer apparaat van het merk ATM maakt de aardappel inpaklijn compleet. Deze machine zorgt, in combinatie met een goede plastic verpakking, voor een luchtdichte en makkelijk te hanteren hoeveelheid houdbare geschrapte aardappelen. De ATM vacumeermachine is leverbaar als tafelmodellen met over het algemeen wat kleinere capaciteit tot de grotere modellen.

 

Aardappelen voor levering aan coöperatie

De verpakte geschrapte aardappelen zijn voor een coöperatie van diverse bedrijven welke rechtstreeks hun lokale producten gaan leveren aan diverse restaurants en instellingen in de Rijnvallei en Veluwe. In deze coöperatie bevinden zich een aantal bedrijven die hun groenten, sappen, worsten, vlees, honing en zelfs lokaal gebrouwen bier gaan leveren. Voor de klant heeft dit veel voordeel: Betere prijzen voor de afnemer en netwerken met andere producenten.